Videoton: a Sporting CP és a Marseille is érdeklődik Alves iránt

Vágólapra másolva!
2010.12.08. 08:32
null
Alvest a Sporting és a Marseille is figyeli (Fotó: Korponai Tamás)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a portugál Sporting CP és a francia bajnoki címvédő Olympique Marseille játékosmegfigyelői is figyelemmel kísérték André Alves játékát, és a két klub érdeklődik az NB I őszi gólkirálya iránt.

 

A Videotonnál további távozók is lehetnek, hiszen három játékosnak jár le a nyáron a szerződése: Marko Andjicnak, Goran Vujovicsnak és Farkas Balázsnak – utóbbival már tárgyalt a klub a hosszabbításról. Nem titok, André Alvesen kívül további kilenc játékos iránt mutatkozik érdeklődés, ám a klub csupán két labdarúgó távozásával kalkulál.

A legnagyobb figyelmet Lipták Zoltán váltotta ki Alves mellett, de a Videoton nem tervezi a válogatott középhátvéd eladását, mint ahogy Elek Ákos is maradhat legalább a nyárig, bár vannak külföldi kérői. Bojan Djordjic kölcsönbe visszatérhet az AIK-hoz, csakúgy, mint a vele együtt érkező Martin Mutumba (utóbbi esetében ciprusi ajánlat is van).

Két utánpótlás-válogatott játékos, Lencse László és Présinger Ádám a sereghajtó Szolnoki MÁV-nál kaphat több játéklehetőséget – szintén kölcsönben.

„Alvest nagy valószínűséggel elviszik a télen, ami ellen nem is ágálhatunk, mert most annyit lehet érte kapni, amiből komoly, őt pótolni képes játékost hozhatunk. Azt is meg kell értenünk, hogy André huszonhét éves, csúcson van, most adódhat előtte olyan lehetőség, ami a következő átigazolási időszakban már nem biztos" – mondta kedden Mezey György a brazil csatár esetleges eladásáról a Videoton hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik