HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.07.16 10:35 Frissítve: 2014.10.11 02:56

Videoton: a Palermónak nem kellett, lecsaptak rá

Ahogy azt a Nemzeti Sport Online már korábban előre jelezte, az olasz Palermóval minap szerződést bontó középpályás, Simon Ádám négy évre aláírt a Videotonnál – jelentette be szerda délelőtt a székesfehérvári futballklub hivatalos honlapja, a vidi.hu.

Simon Ádám és Burcsa Győző fehérvári klubigazgató kézfogása szentesítette a megállapodást (Fotó: vidi.hu)

 

„Nagyon örülök, hogy Székesfehérvárra tudtam igazolni, nagy kihívás, hogy a Vidiben játszhatok – idézi a vidi.hu a frissen igazolt labdarúgót. – Minél előbb szeretném bizonyítani, hogy érdemes volt szerződtetni, a célom, hogy beverekedjem magam a kezdőbe, és ott jól teljesítsek. Előbbivel nem lesz egyszerű dolgom, hiszen remek játékosok alkotják a csapatot. A nemzetközi kupát érő helyezést abszolút elérhetőnek tartom, remélem, én is hozzá tudok tenni a jó szerepléshez. Kovács Istvánt ismerem, hiszen ő is futballozott a Haladásban, de úgy érzem, a többiekkel is gyorsan megtalálom majd a közös hangot."

A székesfehérvári honlap felidézi a salgótarjáni születésű, 2009-ben U20-as vb-bronzot nyerő labdarúgó eddigi pályafutását: Simon a Salgótarjáni BTC-ben és az MTK-ban nevelkedett, első profi klubja a Szombathelyi Haladás volt, 2008 és 2011 között. 2011-ben átigazolta az olasz Palermo, onnan azonban kölcsönben előbb Bariba, majd újra a Haladáshoz került.

Kedden számoltunk be arról, hogy Simon Ádám és az olasz élvonalba feljutó Palermo közös megegyezéssel szerződést bontott, és hogy a 24 éves labdarúgó minden bizonnyal a Vidiben folytatja a pályafutását.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Vaszilisz Aposztolopulosz (görög, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Fejes András (MTK – kölcsönből vissza), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Uros Nikolics (szerb, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, PMFC – kölcsönből vissza), Szofian Sakla (marokkói, Betis B), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, legutóbb Haladás, kölcsönben), Szekeres Adrián (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Tóth II Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Dinko Trebotic (horvát, Lokomotiva Zagreb – Horvátország), Zsótér Donát (Szolnok – kölcsönből vissza), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia – kölcsönbe),
Távozott/távozhat: Vítor Gomes (portugál, Genclerbirligi – török?), Lencse László (Puskás Akadémia – kölcsön után végleg), Lupeta (portugál, ?), Mamadu (bissau-guineai, ?), Nildo (brazil, Arouca – Portugália), Paraibá (brazil, ?), Tomás Tujvel (szlovák, KTE?), Zé Luís (zöld-foki-szigeteki, Braga – Portugália, kölcsönből vissza), Nikolics Nemanja (Austria Wien – osztrák?)
Kiszemeltek: Németh Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Roda), Radó András (Haladás)

 

2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.

2019.01.17 00:11:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.01.15 15:05:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Szerhij Rebrov csapata gól nélküli döntetlent játszott a román élvonalbeli alakulattal.

2019.01.15 08:36:57

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A kapus mindig a rögös utat választotta, így eszébe sem jut, hogy szögre akassza a kesztyűt.