Vidi: a nyáron távozó Gomes utódjelöltjeivel tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 08:30
null
Másfél szezon után távozhat Gomes a Videoton éléről (Fotó: Mirkó István)
Kovács Ferenc, a Videoton labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában burkoltan ugyan, de nem félreérthetően elárulta, hogy a nyáron edzőváltás lesz Székesfehérváron.

 

„Tudomásom szerint a klub és José Gomes között már megszületett a megállapodást a nyarat illetően” – utalt Kovács Ferenc felszabadultan az utóbbi hetekben a támadások kereszttűzébe kerülő, eredményekkel adós tréner fehérvári jövőjére. Amelyről nem mondta ki, hogy vége, bár azért azt egyértelműsítette, hogy már tárgyalásban vannak az utódjelöltekkel.

Kovács Ferenc szerint Gomes legnagyobb hibája az volt, hogy nem tudta követni a Paulo Sousa által megkezdett irányvonalat. Utóbbiról azt mondta, hogy az alkalmazásánál „jó belenyúltak” a kiválasztásba, hiszen azt a latin stílust képviseli, amely a magyar futballkultúrától sem idegen, sőt, kifejezetten közel áll hozzá.

Kovács Ferenc szerint Sousa egy szerényebb összeállítású fehérvári kerettel tudott eredményesebb lenni, és meglátása szerint a Gomes rendelkezésére álló csapattal megnyerte volna a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik