Videoton: a NAC nem él opciós jogával Horváth Gábor esetében

Vágólapra másolva!
2011.05.19. 18:45
Címkék
A héten holland sajtóhírek alapján már beszámoltunk róla, hogy a Videotontól tavaly nyáron kölcsönvett Horváth Gábort hiába szeretné végleg megszerezni a NAC, a bredaiak nem tudják előteremteni a védő kivásárlásához szükséges összeget. A játékos menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Onilne kérdésére megerősítette, a holland klub nem él opciós jogával.

„A NAC vezetői tárgyaltak a Videotonnal, mert nagyon szerették volna végleg megszerezni Horváth Gábort, de nem tudják kifizetni a vételárát. Megpróbáltak alkudni a kölcsönszerződésben rögzített kivásárlási árból, de nem tudtak megegyezni a fehérváriakkal, vagyis nem tudták érvényesíteni opciós jogukat" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Horváth Gábor menedzsere, Filipovics Vladan.

A menedzser hozzátette, nem zárható ki, hogy a NAC valamilyen úton-módon mégis megpróbálja előteremteni a szükséges összeget, de erre jelenleg kevés esély mutatkozik. Filipovics hozzátette, biztosan lesz még más külföldi lehetősége Horváthnak, de mivel élő szerződés köti a Videotonhoz, így jelen állás szerint Székesfehérváron kezdi meg a nyári felkészülést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik