Vasas: lemaradhat az El-rajtról a műtétre váró középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.17. 09:32
Már régóta fájt Berecz Zsombor térde, így nem maradt más lehetősége a Vasas labdarúgójának, mint hogy megműttesse magát – bár pontos időpont egyelőre nincs, legkésőbb hétfőn sor kerül a beavatkozásra.

„Az utóbbi hetekben, az előző szezon utolsó négy-öt fordulójában már éreztem, hogy valami nem stimmel, »éreztem a térdem«, s porcleválás miatt sajnos meg is kell műteni – mondta a Nemzeti Sportnak Berecz Zsombor, a Vasas 21 éves, egyszeres válogatott középpályása. – Szerencsére artroszkópos módszerrel végzik el az operációt, így nem kell sokat kihagynom, a tervek szerint csak két-három hétig leszek harcképtelen. Természetesen szívesebben edzenék és dolgoznék, készülnék a társakkal az Európa-liga küzdelmeire, de nincs mit tenni, azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérjek!”„Az utóbbi hetekben, az előző szezon utolsó négy-öt fordulójában már éreztem, hogy valami nem stimmel, »éreztem a térdem«, s porcleválás miatt sajnos meg is kell műteni – mondta a Nemzeti Sportnak Berecz Zsombor, a Vasas 21 éves, egyszeres válogatott középpályása. – Szerencsére artroszkópos módszerrel végzik el az operációt, így nem kell sokat kihagynom, a tervek szerint csak két-három hétig leszek harcképtelen. Természetesen szívesebben edzenék és dolgoznék, készülnék a társakkal az Európa-liga küzdelmeire, de nincs mit tenni, azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérjek!”

Kérdés, melyik csapatba – hírlik, a sokat futó és ütköző középpályás iránt egyre inkább érdeklődik a Ferencváros.

„Semmi konkrét lépés sem történt az ügyben, s amíg nem szólnak a Vasas vezetői, valamint a menedzserem, felesleges erről beszélni” – zárta rövidre Berecz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik