Vasas: Michael Oenning távozik az angyalföldiektől

Vágólapra másolva!
2018.06.04. 13:58
null
Michael Oenning tavaly bronzérmes lett a csapattal, az idén kiesett vele (Fotó: Meder István)
Michael Oenning 2018. június 30-án lejáró szerződését a Vasas FC nem hosszabbítja meg – adta hírül hivatalos honlapján az NB I-ből kieső angyalföldi labdarúgócsapat.

 

„Köszönjük Michael Oenning két és fél éves munkáját csapatunknál, és további pályafutásához sok szerencsét kívánunk. Amint az új vezetőedző személyéről megszületik a döntés, természetesen tájékoztatni fogjuk a közvéleményt” – idézi a klubhonlap Vancsa Miklós ügyvezető igazgatót.

Oenning mellett a hónap végén tizenegy játékosnak is lejár a szerződése, az ő angyalföldi jövőjük alakítása, valamint a júliusi felkészülési program összeállítása az új szakvezető feladata lesz – derül ki a honlap másik hétfői közleményéből.

A jelenlegi információk szerint egy felkészülési mérkőzést biztosan játszik a Vasas júniusban: 23-án, szombaton Putnokon pótolják a márciusban elmaradt meccset – ezzel a találkozóval nyitják meg ünnepélyesen a Vasas és a magyar válogatott egykori klasszisáról elnevezett Várady Béla Sportközpontot.

A 20 csapatos NB II 2018–2019-es idénye július 29-én vasárnap kezdődik.

A szombaton véget ért NB I-es szezon után ez a második edzőváltás: mint beszámoltunk róla, ugyancsak hétfőn jelentette be Pintér Attila távozását a Puskás Akadémia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik