Babják Bence
Babják Bence
2016.05.08 15:25 Frissítve: 2016.05.08 15:31

Vasas: még nem tárgyaltak az alapemberré váló kapussal a jövőről

Hermány Bencének, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas kapusának június 30-ával lejár a szerződése az angyalföldi klubnál, de a játékos elmondta, a jövő héten egyeztet a folytatásról a vezetőséggel.

 

A korábban a Ferencvárosban is szereplő kapuvédő a lelátón kezdte a tavaszi szezont, de az utolsó kilenc bajnokin a kezdőben kapott lehetőséget, viszont egyelőre nem hosszabbítottak vele.

Nagy utat tett meg az elmúlt hónapokban Hermány Bence, hiszen februárban harmadik számú kapusként számítottak rá a Vasasnál, az első négy tavaszi fordulóban csak a lelátóról figyelte csapattársait. Póser Dániel sérülése után három mérkőzésen már a kispadon ült, hogy aztán a Videoton elleni bajnokitól ő védjen az addig első számú kapusnak számító Nagy Gergely helyett. A piros-kékek végül vele harcolták ki a bentmaradást, ám nem tudni, hogy a 26 éves játékos a klubnál marad-e: a szerződése a szezon végén lejár, a vezetőség pedig még nem hosszabbított vele.

„Egyelőre még tapogatózó tárgyalásokat sem folytattunk, azt az ígéretet kaptam, hogy a jövő héten egyeztetünk a folytatásról – mondta Hermány Bence a Nemzeti Sportnak. – Szívesen maradnék a klubnál, de csak akkor, ha valóban érzem, hogy számítanak rám. Nem várom el, hogy első számú kapusként tekintsenek rám, hiszen mindig a pillanatnyi forma dönti el, ki állhat a gólvonal elé, mindössze azt szeretném érezni a vezetőkön, valóban fontos nekik, hogy a klubnál maradjak.”

A labdarúgó iránt több élvonalbeli együttes is érdeklődött, így nem tudni, sikerül-e egyezségre jutni vele. Egyelőre az is bizonytalan, hogy a következő idényben ki irányítja a piros-kékeket, hiszen Michael Oenning vezetőedzővel sem hosszabbítottak még, s a kapusedzői posztra a szezon végéig aláíró Andrusch József szerződése is lejárt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Czingráber Máté (Siófok, ?), Gál Mátyás (Siófok, ?), Murka Benedek (Siófok, ?), Tamás László (Siófok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Hermány Bence (lejár a szerződése), Korcsmár Zsolt (Lech Poznan – Lengyelország)

 

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.

2020.02.18 22:03:58

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A brazil kapus pedig a Kisvárdával packázott.

2020.02.17 17:04:30

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A Ferencváros tragikus sorsú trénere még az óceánjárón is futballedzést vezényelt.