Vasas: lecsaptak Könyvesre, de még kérdéses, mikor jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 12:25
Eldőlt, hogy Könyves Norbert legkésőbb 2016. január 1-től a Vasasban folytatja pályafutását – adta hírül péntek délben az angyalföldi labdarúgócsapat hivatalos honlapja.

A Vasas FC, élve a szabályok adta lehetőségekkel, a napokban tárgyalásokat kezdeményezett Könyves Norberttel, a Paks labdarúgójával, akinek jelenlegi szerződése december 31-én jár le klubjánál – fogalmaz a honlap.

A megbeszélések eredményre vezettek, és megállapodás született arról, hogy a játékos januártól három évre a Vasashoz kötelezi el magát.

Előfordulhat természetesen az is, hogy a két klub megállapodása révén Könyves klubváltására hamarabb sor kerül, de a csatár legkésőbb a téli felkészülés elején csatlakozik hozzánk – írja a vasasfutballclub.hu.

A vajdasági Zentán született, a 26. születésnapját a napokban ünneplő Könyves a támadósor minden posztján bevethető.

A Vasassal kapcsolatos pénteki hír az is, hogy a DVTK bejelentette: játékosa, Bori Gábor a tavaszi kölcsönjáték után végleg az angyalföldieknél folytatja a pályafutását.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők: Bori Gábor (DVTK, kölcsön után végleg), Milos Adamovics (szerb, Mladoszt Lucsani – Szerbia), Hangya Szilveszter (MTK, kölcsön után végleg), Könyves Norbert (Paks – átigazolásának időpontja még kérdéses, vagy 2015 nyara, vagy 2016. január 1.), Nagy Gergely (Dunaújváros), Novák Csanád (KTE, szabadon igazolható), Osváth Attila (Szigetszentmiklós), Tomiszlav Pajovics (szerb, Hapoel Beer Seva – Izrael), Póser Dániel (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Tamás (Siófok), Nagyházi Dávid (Dorog, ?), Orbán Soma (Baja, ?), Pál Dávid (Ajka, ?), Polényi Gábor (Siófok, ?), Szedlár Zoltán (Dorog, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Vass Patrik (MTK, kölcsön után végleg szabadon igazolhatóként)
Távozók: Nagy Dániel (szabadon igazolható), Nagy Tamás (szabadon igazolható), Németh Gábor (visszavonult), Oláh László (Békéscsaba)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak: Polényi Gábor (Mezőkövesd)
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (PMFC), Szakály Dénes (PAFC), Székely György (Újbuda)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Kővári Róbert (PMFC), Papp Kristóf (Gyirmót), Ugrai Roland (FTC)
Távozók: Haraszti Zsolt (FTC), Könyves Norbert (Vasas – átigazolásának időpontja még kérdéses, vagy 2015 nyara, vagy 2016. január 1.), Simon András (érdeklődik iránta: Gyirmót)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik