Vasas: Kispesten és Újpesten is otthon lehetnek az angyalföldiek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 08:40
null
A Vasasnak hamarosan költöznie kell – vajon milyen hatással lesz ez a listavezetőre? (Fotó: Veres Viktor)
Jövő szombaton, a Videoton elleni bajnokival vesz búcsút a Vasas az Illovszky Rudolf Stadiontól. Aztán beindulnak a munkagépek, hogy lebontsák a viseltes létesítményt, és egy új, minden igényt kielégítő stadiont húzzanak fel a helyén. A költözéssel járó kényelmetlenségről az angyalföldiek német szakvezetője, Michael Oenning diplomatikusan és visszafogottan fogalmazott.

 

„Érzékenyen érint bennünket a költözés, mivel nagyon jól érezzük magunkat az Illovszky-stadionban – magyarázta Michael Oenning vezetőedző. – Ebben persze közrejátszik az is, hogy az ellenfelek nem szívesen jönnek a Fáy utcába, a gyep állapota ugyanis hagy némi kívánnivalót maga után. Hazai pályán rendszerint jól futballoztunk, nem lesz könnyű gyorsan elérni, hogy máshol is otthonosan mozogjunk.”

„Ráadásul e pillanatban úgy néz ki, többször változtatnunk kell az albérletünkön. Még nem tisztáztuk a részleteket, lehet, hogy Kispesten és Újpesten is pályára lépünk majd. De nem szeretem az alibimagyarázatokat, semmit sem akarunk az előttünk álló költözésre fogni. Minden úgy lesz jó, ahogyan alakul. A pálya mindenhol pálya, meg kell birkóznunk az új helyzettel. A fejlődés ára az, hogy az építkezés idejére el kell viselnünk az azzal járó nehézségeket, ugyanakkor bízom benne, hogy gyorsan elkészül az új létesítményünk. Mert az fontos része az előrelépésnek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik