Vasas: kapust szerződtettek Dunaújvárosból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.22. 13:13
A Nemzeti Sport Online már egy hete jelezte, hogy a Dunaújvárostól távozó kapus, Nagy Gergely a Vasashoz kerülhet – az angyalföldi klub ma a hivatalos honlapján jelentette be a szerződtetését.

A 21 éves Nagy Gergely kapus ügyében a Vasas FC és a Dunaújváros között, valamint a játékossal is megszületett a megegyezés, hogy három évre a Vasas FC futballistája lesz. A papírmunkák elvégzése után néhány napon belül a szerződés aláírása is megtörténhet – írja a vasasfc.hu.

A 21 éves Nagy Gergely tavasszal az NB I-es Dunaújváros kapuját védte, míg ma délelőtt már együtt edzett a Vasassal.

Nagy Gergely Cegléden született 1994. május 27-én. 2010-től a győri utánpótlásban nevelődött, és az ETO korosztályos csapataiban, illetve idővel az ETO II-ben az NB II-ben is játszott.

Az élvonalban ugyan a Győri ETO-ban mutatkozott be a 2011–2012-es szezonban, de rendszeres játéklehetőséghez az NB I-ben csak a Dunaújvárosban jutott, ahová tavaly nyáron igazolt.

A korábban beharangozott két szerb labdarúgó várhatóan kora délután érkezik meg a Vasashoz.

A hétfő délelőtti gyakorláson Seydou Bamba és Kovácsik Ádám már nem vett részt, ők várhatóan nem lesznek a Vasas labdarúgói.A múlt héten néhány edzésen megjelenő Pesti Dávid sérülés miatt már nem látogathatja a Vasas tréningjeit. Két fiatal tehetség, az U20-as vb-t is megjáró Berecz Zsombor és Vida Máté ma már részt vettek a gyakorláson.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők: Nagy Gergely (Dunaújváros), Novák Csanád (KTE, szabadon igazolható), Hangya Szilveszter (MTK, kölcsön után végleg), Póser Dániel (Békéscsaba, szabadon igazolható), Vass Patrik (MTK, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Tamás (Siófok), Nagyházi Dávid (Dorog, ?), Orbán Soma (Baja, ?), Pál Dávid (Ajka, ?), Polényi Gábor (Siófok, ?), Szedlár Zoltán (Dorog, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Bori Gábor (DVTK – kölcsön után végleg?), Bruno Camacho (brazil, szabadon igazolható), Manjrekar James (kanadai, PMFC), Kovácsik Ádám (Reggina – Olaszország, próbajáték), Könyves Norbert (Paks),Mathieu Manset (francia, Celtenham – Anglia, szabadon igazolható),Nikházi Márk (DVTK, legutóbb kölcsönben Dunaújváros), Pogacsics Krisztián (Győri ETO)
Távozók: Nagy Dániel (szabadon igazolható), Nagy Tamás (szabadon igazolható), Németh Gábor (visszavonult)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:Vida Máté (érdeklődik iránta: PAFC)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik