nemzetisport.hu 2017.06.10 12:46 Frissítve: 2017.06.10 13:08

Vasas: Hidi, Iszlai és egy fradista is a kiszemeltek között

A Vasas labdarúgócsapata új igazolást még nem jelentett be, ám a kiszemeltek száma, akik közül többekkel már voltak is egyeztetések, folyamatosan bővül – legalábbis egyre több játékosról derül ki, hogy szívesen látnák Angyalföldön.

 

Azt már korábban jeleztük, hogy a debreceni Dusan Brkovics és a felcsúti Pekár László is kiszemelt Angyalföldön. A Nemzeti Sport továbbá úgy értesült, hogy az sem lenne meglepetés, ha a Honvéddal bajnoki aranyérmet szerző, de nyáron szabaddá váló középpályás, Hidi Patrik is a Vasashoz írna alá, sőt a klub a Haladástól távozó Iszlai Bencét is szívesen látná a keretében. Csakúgy, mint a tavasszal a Ferencváros kölcsönjátékosaként Soroksáron szereplő kapust, Jova Leventét – más kérdés, hogy érte az NB II-es Nyíregyháza is bejelentkezett.

 Ami a távozókat illeti, Vukasin Polekszics kölcsönszerződése lejár, a montenegrói kapusnak vissza kell térnie Békéscsabára, s úgy hírlik, a fővárosiak nem ragaszkodnak a sérülés után lábadozó légióshoz. A belső védő Korcsmár Zsolt a dán Midtjyllandhoz igazolt, s egy másik hátvéd, Debreceni András is búcsút inthet a csapatnak, ugyanis lejár a megállapodása. Sőt, mint azt az NSO a héten megírta, elképzelhető, hogy még egy védő távozik, ugyanis a macedón Kire Risztevszkit vinné a bajnoki aranyéremről lecsúszó, második helyen befutó Videoton.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Czingráber Máté (BFC Siófok, ?), Novák Csanád (Gyirmót, ?), Osváth Attila (DVSC, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Pekár László (Puskás Akadémia), Dusan Brkovics (DVSC), Hidi Patrik (Honvéd, lejár a szerződése), Iszlai Bence (Haladás, lejár a szerződése), Jova Levente (Ferencváros)
Távozók:
Korcsmár Zsolt (Midtjylland – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vukasin Polekszics (montenegrói, Békéscsaba)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Berecz Zsombor
(Genoa, Sassuolo és Atalanta – Olaszország, Hertha BSC és Hoffenheim – Németország), Debreceni András, Kire Risztveszki (macedón, Videoton)

 

2019.09.16 16:16:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A forduló kritikája Újpestről és Paksról, lendült az ököl Kisvárdán, üres volt a kapu, de kimaradt a helyzet Felcsúton.

2019.09.13 20:32:41

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

Czibor Zoltán és Kocsis Sándor zseniálisan játszott az angolok elleni, 7:1-re megnyert meccsen, pedig előző este „megalázták” őket.

2019.09.15 21:59:56

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mi történhetett edző és játékos között, rejtély…