Vasas: a Mezőkövesd alapembere érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.27. 08:09
A héten már beszámoltunk róla, hogy a 25 éves Egerszegi Tamás szerződése lejártával távozik Mezőkövesdről. A védekező középpályás útja értesüléseink szerint a Vasashoz vezethet.

A Vasas egyik célja a nyári átigazolási időszakban, hogy védekező középpályást szerződtessen. Az egyik jelölt a Honvédtól távozó Hidi Patrik volt, aki azonban a legfrissebb hírek szerint Dunaszerdahelyre mehet.

A Vasas így máris új kiszemelt után nézett, aki a mezőkövesdi Egerszegi Tamás lehet. A korábban az Újpestben és a DVTK-ban is futballozó játékos a legutóbbi idényben 27 bajnokin szerepelt a Mezőkövesdben, és két gólt szerzett. A szerződése lejár, így ingyen kerülhet Angyalföldre.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Vít Benes (cseh, FK Jablonec – Csehország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Czingráber Máté (BFC Siófok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Dusan Brkovics (szerb, DVSC), Egerszegi Tamás (Mezőkövesd), Hidi Patrik (Honvéd, lejár a szerződése), Iszlai Bence (Haladás, lejár a szerződése), Lubos Kamenár (szlovák, Slask Wroclaw – Lengyelország), Pekár László (Puskás Akadémia)
Távozók: Korcsmár Zsolt (Midtjylland – Dánia, szabadon igazolhatóként), Novák Csanád (Mezőkövesd), Osváth Attila (debreceni kölcsön után Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: –

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vukasin Polekszics (montenegrói, Békéscsaba,?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik