Vasas: a horvát U-válogatott csatár mellett egy szlovákiai védő is aláírt

Vágólapra másolva!
2011.06.27. 16:12
Címkék
A Vasas-Híd a labdarúgócsapat Facebook-oldalán jelentette be a klub legújabb szerzeményeit.

„Örömmel közöljük a hírt, miszerint a mai napon a Vasas-HÍD labdarúgócsapata 2 és fél éves megállapodást kötött Marko Simiccsel – fogalmaz a klub Facebook-oldala. – A 23 esztendős, 187 centiméter magas támadó háromszor lépett pályára a horvát U21-es nemzeti együttesben, és egy gólt szerzett. A csatár a múlt héten érkezett Angyalföldre: első edzőmérkőzésén gólt szerzett, és szombaton a Besztercebánya ellen is olyan teljesítménnyel rukkolt ki, amely elnyerte Komjáti András vezetőedző tetszését. Simic legutóbb a horvát élvonalban szereplő NK Lokomotiva futballistája volt – mostantól pedig a Vasasé lesz!"Vasas-HÍD labdarúgócsapata 2 és fél éves megállapodást kötött Marko Simiccsel – fogalmaz a klub Facebook-oldala. – A 23 esztendős, 187 centiméter magas támadó háromszor lépett pályára a horvát U21-es nemzeti együttesben, és egy gólt szerzett. A csatár a múlt héten érkezett Angyalföldre: első edzőmérkőzésén gólt szerzett, és szombaton a Besztercebánya ellen is olyan teljesítménnyel rukkolt ki, amely elnyerte Komjáti András vezetőedző tetszését. Simic legutóbb a horvát élvonalban szereplő NK Lokomotiva futballistája volt – mostantól pedig a Vasasé lesz!"

A klub egy másik hírben arról is beszámol, hogy szintén próbajátékra érkező Radványi Dáviddal ugyancsak megállapodtak, a védőként és védekező középpályásként is bevethető, 22 esztendős szlovákiai labdarúgóval hároméves szerződést kötöttek. Radványi a dunaszerdahelyi DAC B csapatától érkezett.

A csapattal kapcsolatos információ, hogy a montenegrói portalanalitika.me portál szerint a klubnál felvetődött az egyszeres montenegrói válogatott kapus, a legutóbb a Morgen Budvában játszó Ivan Janjusevics szerződtetése – ez egyben azt jelentheti, hogy a múlt héten tesztelt szlovák kapus, Lubos Ilizi nem szerződik a piros-kékekhez.

Rossz hír a Vasasnál, hogy a pénteki tréningen megsérülő Tóth András pályaedző térdszalagszakadást szenvedett, műtét vár rá.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – VASAS-HÍD
Érkezett: Marko Simic (horvát, NK Radnik Sesvete – Horvátország), Radvány Dávid (szlovákiai, DAC – Szlovákia), Milos Jokics (szerb, Szolnoki MÁV FC), Kulcsár Dávid (Ferencváros, végleg), Bárányos Zsolt (Pápa)
Távozott: Ferenczi István (Pápa), Németh Norbert (?), Kulcsár Dávid (Ferencváros, kölcsönből vissza), Ponczók Csaba (Videoton FC, kölcsönből vissza), Présinger Ádám (Videoton FC, kölcsönből vissza), Rezes László (Debreceni VSC, kölcsönből vissza), Szilágyi Péter (Debreceni VSC, kölcsönből vissza), Szimeon Hrisztov (macedón, ?), Csedomir Pavicsevics (szerb, ?), Goran Arnaut (szerb, ?), Németh Gábor (Kecskeméti TE-Ereco), Nagy Patrik (Rapid Wien – kölcsönből vissza)
Akivel tárgyalnak: Ivan Janjusevics (montenegrói, Morgen Budva – Montenegró), Ponczók Csaba (Videoton FC), Szilágyi Péter (Debreceni VSC), Gulyás Máté (REAC), Vitalijs Melnicenko (lett, Szolnok), Makadji Boukar (kameruni, Nyíregyháza, próbajáték), Horváth András (MTK II, próbajáték), , próbajáték), Honma Kazuo (szabadon igazolható)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik