Vasas: a görög csatárral tárgyalnak, német is érkezhet

Vágólapra másolva!
2016.01.20. 15:48
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a 14.30-kor kezdődő Vác elleni felkészülési mérkőzésén egy próbajátékos kapott lehetőséget, ugyanakkor többekkel is tárgyalnak a vezetők.

A mai mérkőzésen a korábban már beharangozott, Felcsútról érkező Kocsis Gergő kapott lehetőséget, más próbajátékos nincs a Vasasnál.Kocsis Gergő kapott lehetőséget, más próbajátékos nincs a Vasasnál.

A korábban Debrecenben is futballozó, a felkészülést a Vasassal megkezdő Igor Morozov már nem edz a csapattal – a Nemzeti Sport Online megtudta, nem is szerződteti a klub. A múlt héten tesztelésen szereplő görög csatár, Iliasz Ignatidisz sincs a csapatnál, de jó benyomást tett a német Michael Oenning vezette szakmai stábra, az ő ügyében még folynak a tárgyalások.

Az NSO Vancsa Miklós ügyvezető igazgatótól megtudta, hamarosan újabb kiszemeltek érkezhetnek, szó van például egy német csatárról is.

A Vasasnál korábban képbe kerülő Szatmári Lóránd szerződtetéséről jelenleg nincs szó, ugyanez a helyzet a mezőkövesdi Máté Jánossal is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szivacski Donát (Siófok)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Iliasz Ignatidisz (GS Kallithea – Görögország, próbajáték), Kocsis Gergő (Puskás AFC, próbajáték)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Kenesei Krisztián (III. Kerületi TVE)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik