Vasas: 32-en voltak előtte – 9 órát várt a kórházban

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2017.03.08. 09:23
Egyelőre pihennie kell a szombaton vakbélgyulladással megműtött Vida Máténak. A Vasas háromszoros válogatott középpályása reméli, négy hét múlva már együtt gyakorolhat csapattársaival.   

Vida Máté, a Vasas háromszoros válogatott labdarúgója szerdán lett 21 esztendős, ám hiába szeret mindennél jobban futballozni, egy ideig még nem rúghat labdába.

Pedig egy hete még azt gondolta, végre ismét teljesen egészséges (szinte az egész téli felkészülést ki kellett hagynia vélt térdsérülése miatt, aztán kiderült, a gyulladás kiváltó oka a lúdtalp volt), és úgy készült, hogy a Dorog elleni Magyar Kupa-mérkőzés után Mezőkövesden lejátszhatja első tavaszi NB I-es meccsét is.

Nos, nem játszhatta le, a szombatot ugyanis a Honvédkórházban töltötte.

„Péntek délelőtt tizenegy óra körül kezdődött: minden előzmény nélkül erős görcsöt éreztem a hasamban, szinte kúsztam-másztam a fájdalomtól – elevenítette fel a történteket Vida Máté. – Azt sem tudtam, mit csináljak, és bár bevettem egy fájdalomcsillapítót, nem javult a helyzet. Valahogy elmentem a délutáni tréningre, feküdtem a masszőrágyon, a többiek pedig kérdezgették, mi van velem, mert falfehér vagyok. Nem akartam kihagyni az edzést, mert úgy volt, szombaton Mezőkövesden újra játszhatok. Valahogy végigcsináltam a gyakorlást, majd anélkül, hogy megfürödtem volna, elmentem az ügyeletre, ahonnan beküldtek a kórházba. Kiderült, vakbélgyulladásom van, de mivel harmincketten voltak előttem, kilenc óra telt el, mire a kezembe kötötték az infúziót... Szombat délelőtt megoperáltak, és finoman fogalmazok, ha azt mondom, a műtétet követő nap nem volt túl kellemes."

A TELJES BESZÉLGETÉST, MELYBEN VÁRHATÓ VISSZATÉRÉSÉRŐL ÉS A VÁLOGATOTT KÖZELGŐ VB-SELEJTEZŐJÉRŐL IS BESZÉLT, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik