Varga József kétmillió euróért kerülhet a Premier League-be?

Vágólapra másolva!
2012.06.19. 15:10
null
Varga Józsefre Angliában is felfigyeltek (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A brit Sky Sports értesülései szerint az angol élvonalbeli Swansea érdeklődik a DVSC-Teva válogatott labdarúgója, az angol forrás által kétmillió euróra becsült Varga József iránt.

A brit Sky Sports arról számolt be, hogy az angol élvonal walesi csapata, a legutóbbi szezonban a Premier League-ben 11. helyen végző Swansea is szemmel tartja a DVSC-Teva 24 éves válogatott futballistáját, Varga Józsefet.

A hírek szerint a játékost több angol csapat is kiszemelte magának, az írek elleni válogatott mérkőzésre több klub is elküldte a megfigyelőjét. A jelek szerint a Swansea érdeklődése tűnik a legkomolyabbnak, de az átigazoláshoz a múlt héten kinevezett menedzsernek Michael Laudrupnak kell kimondania a végső szót.

Varga József menedzsere, Filipovics Vladan már többször elmondta, megérett az idő a váltásra, így ha megfelelő ajánlat érkezik a labdarúgóért, elképzelhetőnek tartja a klubcserét.

Kérdés, hogy a 2013-ig élő szerződéssel rendelkező középpályást mekkora összegért lenne hajlandó elengedni klubja, a Debrecen, egyáltalán hajlandó-e elengedni a nemzetközi kupaszereplést megelőzően. A Transfermarkt egymillió euróra, a Sky Sports viszont ennek a duplájára, kétmillióra becsüli a középpályásként és védőként is bevethető labdarúgót.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik