Újpest: újabb sorsdöntő egyeztetés, most a vagyonkezelővel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.21. 11:01
Az Újpesttel kapcsolatban az elmúlt napokban már jó néhányszor leírtuk, hogy sorsdöntő tanácskozás, egyeztetés, ítélet következik, de még mindig nem született végleges döntés arról, hogy a csapat folytathatja-e a szereplését az NB I-ben. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ezekben az órákban a klub mellé kirendelt vagyonkezelővel egyeztetnek az Újpest FC vezetői, jelen állás szerint tőle függhet a rövid távú jövő...

Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet vereségként könyveli el a Magyar Labdarúgó-szövetség tegnapi határozatát, amelyben az MLSZ a maga részéről jóvá hagyja a klub kérését az NB I-es indulási jog átruházásáról az Újpesti Torna Egylet részére, de ez csak akkor lép életbe, ha a klubhoz kirendelt vagyonfelügyelő is jóváhagyja.

Az NSO értesülései szerint a vagyonfelügyelő kedden jelent meg Újpesten, és a labdarúgócsapat vezetői ezekben az órákban tárgyalnak vele arról, hogy jóváhagyja-e az indulási jog átruházását.

Ha a válasz nemleges, akkor már a Diósgyőr elleni vasárnapi bajnoki is veszélybe kerülhet. Erre enged következtetni az anyaegyesület, az UTE klubigazgatójának mai nyilatkozata is. Őze István elmondta, szinte biztos benne, hogy az MLSZ tegnapi határozata után nem lesz NB I-es labdarúgócsapat a Megyeri úton.

LABDARÚGÓ NB I, 21. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)
Március 21., péntek
19.00
Lombard Pápa–Haladás (Tv: Duna)
Németh Ádám
Március 22., szombat
14.00
Debreceni VSC-Teva–Pécsi MFC (Tv: M1)
Andó-Szabó Sándor
16.00Puskás Akadémia FC–Mezőkövesd
Erdős József
16.00
MTK Budapest–Videoton (Tv: Sport 1)
Kassai Viktor
18.00Budapest Honvéd–Kaposvári Rákóczi (Tv: Sport 1)Farkas Ádám
20.00MVM-Paks–Győri ETO FC (Tv: Sport 1)Solymosi Péter
Március 23., vasárnap
16.30
Újpest FC–Diósgyőri VTK (Tv: M1)
Vad II István
18.30
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–Ferencváros (Tv: Sport 2)Iványi Zoltán
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik