Újpest: újabb kulcsembert csábít a Puskás Akadémia

Vágólapra másolva!
2018.01.29. 14:55
A Nemzeti Sport Online Újpestről származó értesülései szerint a csapat középpályását, Windecker Józsefet szerződtetné a Puskás Akadémia.

Mint arról már beszámoltunk, Windecker József nem tudott megegyezni az Újpesttel a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, és ezek után nem utazott el a klub törökországi edzőtáborába sem. A klubnál hétfőre közleményt ígértek az ügyében.Mint arról már beszámoltunk, Windecker József nem tudott megegyezni az Újpesttel a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, és ezek után nem utazott el a klub törökországi edzőtáborába sem. A klubnál hétfőre közleményt ígértek az ügyében.

Közlemény hétfőn délután három óráig nem érkezett, de annyit megtudtunk, hogy a Puskás Akadémia FC szerződtetné a védekező középpályást, aki az ősszel alapembernek számított az Újpestben, 18 bajnokin két gólt szerzett. Értesüléseink szerint a lilák vezetői el is engednék Windeckert, miután a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról nem született egyezség, így a mostani átigazolási időszak az utolsó, amikor az Újpest még pénzt kaphat a játékjogáért.

Windecker iránt már tavaly is érdeklődött a PAFC, és fél éven belül ő lehetne a harmadik újpesti alapember – Balogh Balázs és Jonathan Heris után –, aki a Megyeri útról Felcsútra szerződik.

A 25 éves középpályás két és fél évvel ezelőtt, 2015 nyarán Győrből került Újpestre, ám azon a nyáron rögtön megsérült (keresztszalag-szakadás). Antwerpenben megműtötték, csaknem fél évig tartott a felépülése, s 2016 februárjában játszotta első tétmeccsét az Újpestben.

Az azonban még közel sem biztos, hogy valóban Felcsútra vezet az útja, mert korábban volt iránta érdeklődés külföldről, például Izraelből is. Márpedig kérdésesnek tűnik, hogy fél évvel a szerződésének lejárta előtt elkötelezné-e magát magyar klubhoz, vagy inkább kivár a nyári, külföldi folytatás reményében.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Dzenan Burekovic (bosnyák, FK Vojvodina – Szerbia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Németh Kristóf
Kiszemeltek: Janis Ikaunieks (lett, Metz – Franciaország, próbajáték)
Távozók: Kovács Zoltán (ZTE FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Anton Salétros (svéd, AIK Solna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Windecker József (Puskás Akadémia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik