Újpest: sokáig már nem várnak Ojo válaszára

Vágólapra másolva!
2014.08.27. 08:40
A héten már beszámoltunk arról, hogy Újpesten továbbra is van remény a belga Genk nigériai csatárának, Kim Ojónak a megszerzésére, de a lilák vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics szerint sokáig már nem tudnak várni.

„Sokat már nem várunk Kim Ojo válaszára – mondta a Nemzeti Sportnak Nebojsa Vignjevics vezetőedző. – A közelmúltban három napot itt töltött nálunk, körbevezettük a stadionban, megnézett néhány edzést, látta a Debrecen elleni egy-nullás győzelmünket, és amikor távozott, azt mondta, elnyerte a tetszését az, amit itt látott. Mindennel elégedett volt, kellemes meglepetésként érték az itteni körülmények, sokkal szegényesebbnek gondolta a körítést errefelé. Azt hittük, hazamegy, és egy-két napon belül rábólint az ajánlatunkra, ehhez képest továbbra is várunk a válaszára. Szerda esténél meghúztuk a vonalat… Ha addig nem jön, más jelölt után nézünk.”Nebojsa Vignjevics vezetőedző. – A közelmúltban három napot itt töltött nálunk, körbevezettük a stadionban, megnézett néhány edzést, látta a Debrecen elleni egy-nullás győzelmünket, és amikor távozott, azt mondta, elnyerte a tetszését az, amit itt látott. Mindennel elégedett volt, kellemes meglepetésként érték az itteni körülmények, sokkal szegényesebbnek gondolta a körítést errefelé. Azt hittük, hazamegy, és egy-két napon belül rábólint az ajánlatunkra, ehhez képest továbbra is várunk a válaszára. Szerda esténél meghúztuk a vonalat… Ha addig nem jön, más jelölt után nézünk.”

Még akkor is képes lemondani a klubjából bolondot csináló csatárról, ha aligha van hasonló képességű második számú jelölt.

„Röpködnek a nevek, hallani jelöltekről, de ilyen kaliberű támadó nincs más a célkeresztünkben” – ismerte el a tréner.

AZ ÚJPESTI KERETRŐL, A CSAPAT FEJLŐDÉSÉRŐL BŐVEBBEN IS BESZÉL VIGNJEVICS A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik