Újpest: Simon Krisztián az 1860 Münchenbe szerződhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 12:57
null
Simon Krisztián (jobbra) Németországban folytathatja pályafutását (Fotó: Mirkó István)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 Münchenben folytathatja pályafutását az Újpest válogatott szélsője, Simon Krisztián.

 

MÜNCHENBE UTAZOTT, MÁR ORVOSIN A SZÉLSŐ

A cikkünk megjelenése óta érkezett friss információnk szerint Simon Krisztián ma el is utazik (talán már útra is kelt) Münchenbe az 1860-hoz. A kötelező orvosi vizsgálatok után a szerződését is aláírhatja a németekhez, vagyis a két klub a jelek szerint már meg is egyezett. A szélső az Instagram-oldalára feltöltött egy képet a Münchenbe szóló repülőjegyéről.

Az abendzeitung-muenchen.de információi szerint Simon orvosi vizsgálatra érkezett hétfő délután négy órakor. Ha a teszteken megfelel a szélső, már ma bejelenthetik a szerződtetését.

Információink szerint néhány napja lépett kapcsolatba a két klub egymással. Azt egyelőre nem tudni, hogy végleg vagy kölcsönbe kerülhet Münchenbe Simon. Több opció is létezik, de valószínűsíthető a megállapodás. Simon értékét és a Transfermarkt félmillió euróra becsüli, a játékost egyébként 2016-ig köti szerződés Újpestre.

Simon Krisztián ősszel tizenhét meccsen hat gólt szerzett az Újpestben, és teljesítményére külföldön is felfigyeltek. Korábban a Charlton együttesével is szóba hozták.

A Simon-szálat a müncheni Abendzeitung című lap is megerősítette, ők hozzáteszik, hogy a magyar futballista ügynöke, Serafino Luzzi a múlt héten Marbellában tárgyalt Gerhard Poschnerrel, az 1860 sportigazgatójával.

Simon korábban szerepelt már külföldön, a Wolverhampton és a Feyenoord mezét is viselte.

A magyar futballista a Nemzeti Sportnak korábban arról beszélt, hogy szívesen játszana a Bundesliga 2-ben.

Simon Krisztián müncheni repülőjegye (Forrás: Instagram)
Simon Krisztián müncheni repülőjegye (Forrás: Instagram)
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Jovan Baosics (montenegrói, Mogren Budva – Montenegró), Murai Márk (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvár), Mihailo Perovics (montenegrói, Buducsnoszt Podgorica – Montenegró), Yashir Pinto (chilei, Bahlinger SC – Németország, szabadon igazolható), Ronnie Stam (holland, Standard Liege – Belgium)
Távozók: Berat Ahmeti (albán, szabadon igazolható), Marko Dmitrovics (szerb, Charlton – Anglia), Aristote Mboma (finn, szabadon igazolható), Jérémy Serwy (belga, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Dani Ponce (spanyol, AD Alcorcón – Spanyolország), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)
Távozhatnak: Nagy János (próbajátékon a Győri ETO-nál), Simon Krisztián (1860 München)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik