Újpest: Rojo mellett további négy játékos távozik a liláktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.09. 15:18
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy öt légiós távozik a lila-fehérektől. Berat Ahmeti, Aristote Mboma és Jérémy Serwy őszi teljesítményével nem szolgált rá, hogy a továbbiakban is az Újpestet erősítse, de Nebojsa Koszovics és Rodrigo Rojo szolgálataira sem tart igényt a szakmai stáb.

Berat Ahmeti, Aristote Mboma és Jérémy Serwy az őszi szezonban mutatott teljesítménye alapján klubunk kezdeményezte a játékosokkal szerződésük közös megegyezéssel történő megszüntetését” – monda az ujpest.fc.hu-nak Kovács Zoltán sportigazgató.Berat Ahmeti, Aristote Mboma és Jérémy Serwy az őszi szezonban mutatott teljesítménye alapján klubunk kezdeményezte a játékosokkal szerződésük közös megegyezéssel történő megszüntetését” – monda az ujpest.fc.hu-nak Kovács Zoltán sportigazgató.

Nebojsa Koszovics a Standard Liege labdarúgója, az őszi idényben legtöbbször csak csereként lépett pályára, a szakmai stáb a továbbiakban nem számít a középpályás munkájára, így a kölcsönadó klubnál kezdeményezzük a kölcsönszerződés megszüntetését. Rodrigo Rojo uruguayi hátvéddel szintén kezdeményezte klubunk a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, az ő esete annyiban lehet más, hogy tavasztól a partnerklubok egyikében folytathatja pályafutását” – tette hozzá az újpesti elöljáró.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Debreceni András (DVTK)
Távozók: Berat Ahmeti (albán, ?), Aristote Mboma (finn, ?), Rodrigo Rojo (uruguayi, ?), Jérémy Serwy (belga, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Dani Ponce (spanyol, AD Alcorcón – Spanyolország), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)
Távozhatnak: Jonathan Heris (belga, Charlton Athletic – Anglia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik