Újpest: orvosi vizsgálatra várják a válogatott támadót

Vágólapra másolva!
2018.01.23. 10:46
A Nemzeti Sport Online Újpestről származó értesülései szerint ma már orvosi vizsgálatra várják a klubhoz a 22 éves, 17-szeres lett válogatott támadót, Janis Ikauniekset.

Mint ismeretes, Ikaunieks egy héttel ezelőtt a Ferencvárosnál vett részt próbajátékon, és a Dunaföldvár elleni felkészülési mérkőzésen három gólt szerzett, másnap viszont már Újpesten tűnt fel.

A Nemzeti Sport Online klub közeli forrásból megtudta, hogy ma már orvosi vizsgáltra várják a támadót, tehát vélhetően az újpesti vezetőknek sikerült megegyezniük a francia Metzcel a szerződtetéséről.

Ikaunieks az eddigi legjobb szezonjában, a 2013–2014-es évadban 32 bajnokin 23 gólt szerzett a lett élvonalban (ezzel a góllövőlista második helyén végzett), ezután szerződött az FK Liepajától a Metzhez, amely előbb Görögországba, majd a Liepajának adta kölcsön. A francia első és másodosztályban összesen 12 bajnoki meccsen játszott a Metz színeiben, gólt nem szerzett. Újpestre várhatóan ismét kölcsönbe kerülhet.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Németh Kristóf
Kiszemeltek: Dzenan Burekovic (bosnyák, Vojvodina – Szerbia, szabadon igazolható), Janis Ikaunieks (Metz – Franciaország, legutóbb FK Liepaja – Lettország, kölcsönben)
Távozók: Kovács Zoltán (ZTE FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Anton Salétros (svéd, AIK Solna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik