Újpest: Novothny Soma reagált a különleges nyilatkozatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.08. 12:47
A „Kérdezz kedden” kampány keretében ezúttal Novothny Soma válaszolt az Újpest-szurkolóknak, mégpedig nem éppen hétköznapi módon, amikor arról faggatták, miként viseli a negatív kritikákat. A futballista a Nemzeti Sportnak azt is elárulta, honnan jött az ötlet.

„Igen, sajnos nagyon sok indulatos ember van, vagy indulatos kommentelő volt, akikre sajnos jellemző, hogy képesek az addigiintrojektívenmegéltkülső világ percepciójátvulgárisan kommunikálniexplicit és implicit módonis, amihez még hozzájárul némipasszív-agresszív dimenzióis a háttérben, ami nyilván nem esik jól, de ezt tudni kell kezelni”fogalmazott nem mindennapi módon a 24 éves játékos.„Igen, sajnos nagyon sok indulatos ember van, vagy indulatos kommentelő volt, akikre sajnos jellemző, hogy képesek az addigiintrojektívenmegéltkülső világ percepciójátvulgárisan kommunikálniexplicit és implicit módonis, amihez még hozzájárul némipasszív-agresszív dimenzióis a háttérben, ami nyilván nem esik jól, de ezt tudni kell kezelni”fogalmazott nem mindennapi módon a 24 éves játékos.

A futballista a Nemzeti Sportnak azt is elárulta, honnan jött az ötlet.

„Legfeljebb annyit terveztem el, hogy az átlagosnál szofisztikáltabb módon válaszolok. Az egyik barátom pszichológia mesterképzésen tanul, sokat szoktunk beszélgetni, és ilyenkor természetesen sok idegen szót használ, azt pedig mondanom sem kell, nagyon büszke volt rám, amikor meglátta a videót” – mondta Novothny Soma a saját nyilatkozatával kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik