Újpest: Mintha gumilabdával játszottunk volna! - Balajcza

Vágólapra másolva!
2010.08.10. 15:25
Balajcza Szabolcs, az Újpest labdarúgója elégedett a bajnokságban eddig megszerzett négy ponttal, mert véleménye szerint a Győr nagyon erős csapat, Kaposváron pedig mindenkinek meg kell küzdenie a sikerért.

A játékos szerint a kaposvári mérkőzés volt a nehezebb, mert az ellenfelek mellett még az idei labdarúgó-világbajnokság hivatalos labdájával is meg kellett küzdenie. A 31 éves kapus az ujpestfc.hu-nak nyilatkozott.

„Az első két fordulóban szerzett négy ponttal elégedettek lehetünk. A Győrről mindenki tudja, hogy milyen masszív csapat, Kaposvárról pedig szerintem nem sokan hozzák majd el a három pontot. Kapusszempontból a Kaposvár elleni meccs nehezebb volt, főleg, hogy az idei világbajnokság hivatalos labdájával játszottunk. Teljesen igazat adok a külföldi kapusoknak, gyakorlatilag olyan, mintha gumilabdával játszanának a csapatok, egyszerűen nem lehet kiszámítani, milyen ívben érkezik, legyen szó lövésről vagy beadásról. Úgy gondolom, a védekezésünk rendben van, a középpályások és a csatárok is mindig visszazárnak, ez jó alap lehet, erre kell ráépítenünk egy hatékony támadójátékot. Persze addig nagyon nehéz, amíg az egész bal oldalunk sérült” – mondta Balajcza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik