Újpest: Mészöly Géza szerint jobban is megverhették volna a Bőcsöt

Vágólapra másolva!
2010.10.28. 09:56
Az Újpest FC tegnap a Magyar Kupában 5–1-re győzött a Bőcs ellen. A fővárosiak szakvezetője, Mészöly Géza a találkozót követően elégedett volt csapata teljesítményével, ugyanakkor volt némi hiányérzete a kihagyott helyzetek miatt.

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a két gyors gól jó alapot adott a folytatáshoz. Elégedett voltam a hozzáállással, magabiztosan játszottunk, a meccs végén talán kicsit túlzottan is. Szép gólokat szereztünk, és még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, ha hatékonyabb használjuk ki a helyzeteinket” – nyilatkozta Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője a Bőcs elleni 5–1-es siker után az ujpestfc.hu-nak.

„Főleg a második félidőben volt sok lehetőségünk, Tisza Tibor vagy Marin Matos is még több góllal zárhatta volna a meccset, de így is elégedettek lehetünk az eredménnyel, és örülünk a továbbjutásnak. Kicsit egyenetlen volt a talaj, a passzokba emiatt néha hiba csúszott, de összességében ez nem hátráltatta a csapatot. Fontos megemlíteni, hogy Kovács Dániel talán most játszott a legmagabiztosabban balhátvédként, és Magos Mátyás is jól szállt be a jobb oldalra, volt két jó beadása is, elégedett voltam a játékával. Simon Krisztián és Vermes Krisztián is kisebb rúgást kapott a bokájára, de remélhetőleg mindkettőjük játékára számíthatok vasárnap a Paks ellen” – értékelt a szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik