Újpest: Korcsmár Norvégiában folytathatja, Tisza és Rajczi maradhat - Mészöly

Vágólapra másolva!
2011.01.10. 12:38
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a TrendMedia Sportnak elmondta, Simon Krisztián és Korcsmár Zsolt minden bizonnyal távozik a télen, de Tisza Tibor és Rajczi Péter megtartására van esély.

„Simon Krisztián nincs velünk, kilencven százalék esély van rá, hogy távozik a Feyenoordhoz, akárcsak Korcsmár Zsolt Norvégiába – mondta Mészöly a trendmediasport.hu-nak. – Tisza Tibor és Rajczi Péter helyzete még nem dőlt el, de érzem rajtuk, szeretik az Újpestet, és szeretnének maradni. A jövő hét végére az ő sorsuk is eldőlhet. Lehet lehetőségük a váltásra, de tiszta fejjel gondolkodnak, és nyitottak az együttműködésre. Az edzés előtt beszéltünk a játékosokkal az öltözőben, jeleztük nekik, hogy csak a szakmára koncentráljanak. Bízunk a vezetőkben mindannyian, így reménykedünk benne, hogy stabilizálódik a klub anyagi helyzete. A célkitűzéseinken nem változtatunk." trendmediasport.hu-nak. – Tisza Tibor és Rajczi Péter helyzete még nem dőlt el, de érzem rajtuk, szeretik az Újpestet, és szeretnének maradni. A jövő hét végére az ő sorsuk is eldőlhet. Lehet lehetőségük a váltásra, de tiszta fejjel gondolkodnak, és nyitottak az együttműködésre. Az edzés előtt beszéltünk a játékosokkal az öltözőben, jeleztük nekik, hogy csak a szakmára koncentráljanak. Bízunk a vezetőkben mindannyian, így reménykedünk benne, hogy stabilizálódik a klub anyagi helyzete. A célkitűzéseinken nem változtatunk."

Az újpestiek egyébként ma kezdték meg a felkészülést a tavaszi szezonra, és Mészöly elmondta, Budapest mellett Sopronban is készül majd a csapat, valamint január végén az FC Bihorral csap össze felkészülési meccsen Debrecenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik