Újpest: kinézték az egyik legkeresettebb győrit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 07:53
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpest FC is szívesen látná soraiban az NB I-ből kizárt Győri ETO középpályását, Windecker Józsefet.

Korábban több cikkünkben jeleztük, hogy a 22 éves győri védekező középpályás, Windecker József iránt nagy az érdeklődés a hazai játékospiacon, és most újabb kérőről hallani.Korábban több cikkünkben jeleztük, hogy a 22 éves győri védekező középpályás, Windecker József iránt nagy az érdeklődés a hazai játékospiacon, és most újabb kérőről hallani.

A DVTK, az MTK és Windecker korábbi csapata, a Paks mellett az Újpest is szívesen látná a Győrből távozó középpályást. A lilák az új, légiósokra vonatkozó szabály miatt egyre több magyar játékos szerződtetésében gondolkodnak, ezért kerülhetett képbe az ETO-játékos neve is.

Azt egyelőre nem tudni, Windecker milyen szempontok mentén hoz döntést, ezért azt is nehéz megtippelni, melyik klubnak milyenek az esélyei a szerződtetésére.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők: Kálnoki Kis Dávid (MTK – szabadon igazolhatóként), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Darwin Andrade (kolumbiai, Standard Liege – Belgium, ?), Holdampf Gergő (Soproni VSE, ?), Nagy János (Siófok, ?), Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium), Toricska Rajmond (Salgótarján, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolható),

Távozók: Berat Ahmeti (albán-koszovói, ?), Dusan Vasziljevics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO, ?), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia, ?), Loic Nego (francia, Charlton – Anglia, ?), Kim Ojo (nigériai, KRC Genk – Belgium, ?)
Távozhatnak: Balogh Balázs, Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődnek iránta: külföld)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik