ETO: újabb klub jelentkezett az egyik legkeresettebb győriért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 07:31
Mint korábban már beszámoltunk róla, a 22 éves Windecker József a legkeresettebb győri játékosok közé tartozhat a nyári játékospiacon, ugyanis már korábban szóba került a neve két klubnál, a DVTK-nál és az MTK-nál, azóta egy újabb csapat is beállt az érdeklődők sorába.

A védekező középpályás, Windecker József már Horváth Ferencnél alapemberré vált ősszel a Győri ETO-ban, és tavasszal Miriuta Lászlónál is fontos láncszemnek számított. Jó teljesítményére bizonyíték, hogy számos klubnál szóba került a lehetséges nyári erősítések között.

A DVTK és az MTK mellett Pakson is – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A tolnaiak számára nem ismeretlen a győri nevelésű játékos, hiszen az előző szezonban kölcsönben már szerepelt az atomvárosiaknál.

Ugyanakkor éppen a több érdeklődő miatt nem lesz egyszerű megszerezni a középpályást, és még az sem zárható ki, hogy külföldi lehetősége is lesz. Windecker egyébként a csődeljárás alatt álló ETO helyzetétől függetlenül is szabadon igazolhatóvá válik júniusban, ugyanis lejár a győri szerződése.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Horváth Tamás (Videoton), Nagy Gergely (Dunaújváros), Windecker József (Győri ETO – szabadon igazolható)
Távozók: Csernyánszki Norbert (visszavonul)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik