Újpest: Kabát részleges bokaszalag-szakadást szenvedett

Vágólapra másolva!
2010.01.22. 07:11
null
Kabát Péter két hétig biztosan nem edzhet (Fotó: Török Attila, archív)
Címkék
Arról már korábban beszámoltunk, hogy sérülés miatt elhagyta a Bükfürdőn edzőtáborozó Újpest labdarúgócsapatát Kabát Péter. A lila-fehérek kapitánya még szerdán, a Haladás elleni felkészülési találkozó első félidejében sérült meg, le is kellett cserélni. Azóta kiderült, a csatár jobb bokájában részlegesen elszakadtak a szalagok, tehát hosszabb pihenő következik.

 „Sajnos a meccsen kifordult a bokám, és rögvest tudtam, hogy ebből nagyobb baj is lehet – mondta Kabát Péter. – Láttam az esetről egy fényképet, még nézni is rossz volt, szinte rosszul lettem. Estére már akkora volt a bokámon a duzzanat, mint egy teniszlabda, de szerencsére lábra tudtam állni, ezért bíztam abban, hogy nem olyan nagy a baj, és a borogatás hatására kissé le is apadt."

Kiderült, hogy a vizes borogatásnál szakszerűbb kezelésre is szüksége van a támadónak, aki most egy ideig pihenni kényszerül.

„Még nem tudom, mennyit kell kihagynom, de legalább két hétig nem edzhetek – mondta a lilák csapatkapitánya. – Abban reménykedem, hogy a következő bükfürdői edzőtáborozásunk alkalmával már el tudom végezni a feladatokat."

Az Újpest többi labdarúgója szombatig még Bükfürdőn készül. Az első edzőtáborozás lezárásaként William McStay együttese szombat délben az NB II Nyugati csoportjában szereplő Videoton II ellen lép pályára Felcsúton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik