Újpest: Hazard csak november végétől edzhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 19:45
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos oldala adott tájékoztatást a sérült játékosok állapotáról és várható visszatérésükről.

Több újpesti labdarúgó is sérüléssel bajlódik, közülük Balogh Balázs áll legközelebb a visszatéréshez, aki – ha minden jól megy – már másfél hónap múlva pályára léphet.Balogh Balázs áll legközelebb a visszatéréshez, aki – ha minden jól megy – már másfél hónap múlva pályára léphet.

„Még egy injekciós kúra vár rám három hét múlva, és utána kezdődhet a rehabilitációm. Az orvosaim bizakodóak, és én is gyorsan gyógyulok, így várhatóan augusztus végén, vagy szeptember elején már újra pályára léphetek” mondta Balogh az Újpest hivatalos oldalának.

Jonathan Heris combjával több probléma is volt tavasszal, a jobbhátvéd időigényes rehabilitációja miatt várhatóan szeptembertől tud csak újra együtt edzeni a csapattal.

A montenegrói Mihailo Perovics márciusban szenvedett keresztszalag-szakadást a válogatott mérkőzésén, a fiatal csatár külföldi rehabilitációja jól halad, ősszel már együtt edzhet a többiekkel.

Kylian Hazard térde még a Magyar Kupa fináléjának első félidejében sérült meg, a belga támadót műteni kellett. Az operációra még májusban került sor Barcelonában. Hazard egyre jobban érzi magát, ha továbbra is ilyen ütemben javul a fiatal játékos állapota, akkor november végén már teljes erőbedobással edzhet – olvasható az Újpest hivatalos honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik