Újpest: Furcsa érzés volt, hogy mindez nekem szól… – Lázár Bence

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.28. 12:11
A súlyos betegségéből felgyógyuló Lázár Bence az ujpestfc.hu-nak beszélt arról, milyen végre újra teljes értékű életet élni.

„Még nagyon résen kell lennem, hetente járok kontrollra, de nagyon profi az orvosom, aki a legapróbb részletekre is odafigyel. Ami nagyon fontos: jók a leleteim, kerekedik az arcom, kezdek megerősödni, olyannyira, hogy már majdnem elértem a korábbi versenysúlyomat” – mondta az ujpestfc.hu-nak Lázár Bence, aki állítja, remekül érzi magát.jók a leleteim, kerekedik az arcom, kezdek megerősödni, olyannyira, hogy már majdnem elértem a korábbi versenysúlyomat” – mondta az ujpestfc.hu-nak Lázár Bence, aki állítja, remekül érzi magát.

„Lassan újra kezdem azt érezni, hogy teljes értékű életet élek. Nagyon jólesett és rengeteg erőt adott az a töméntelen mennyiségű üzenet, hívás, fotó, amiket kaptam, nem beszélve a transzparensekről, meg amikor az újpesti tábor azt skandálta, hogy »Veled vagyunk, Bence!«. Ugyanakkor nehezen dolgoztam fel ezeket a pillanatokat, mert nagyon furcsa érzés volt, hogy mindez nekem szól. De hát egy ilyen helyzetben sokkal érzékenyebb az ember, és persze át is értékel nagyon sok mindent az életében. Tudom, hogy ez óriási közhely, de attól még igaz” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik