Újpest–FTC: Meg szeretnénk verni a Fradit, hogy megelőzzük – Cseke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.28. 17:59
Az Újpest szombaton a Ferencvárost fogadja rangadón a Szusza Ferenc Stadionban a labdarúgó NB I 22. fordulójában. A lila-fehérek középpályása, Cseke Benjámin szerint az ellenfél térfelén szerzett labdákból akár több gólt is szerezhetnek a zöld-fehérek ellen.

„A szombati meccstől azt várom, hogy majdnem megtelik a stadionunk. Nagyon sok időt töltöttünk el hazai meccseken is vendégként. Most végre itthon játszunk. Meg szeretnénk verni a Fradit, mert akkor meg fogjuk előzni. Az sosem kérdés, hogy egy derbin nyerni szeretnénk-e, úgyhogy így megyünk fel a pályára"– árulta el Cseke Benjámin az Újpest FC hivatalosYouTube-csatornáján.„A szombati meccstől azt várom, hogy majdnem megtelik a stadionunk. Nagyon sok időt töltöttünk el hazai meccseken is vendégként. Most végre itthon játszunk. Meg szeretnénk verni a Fradit, mert akkor meg fogjuk előzni. Az sosem kérdés, hogy egy derbin nyerni szeretnénk-e, úgyhogy így megyünk fel a pályára"– árulta el Cseke Benjámin az Újpest FC hivatalosYouTube-csatornáján.

„Szerintem meghatározó lesz, hogy melyik csapat tud agresszíven letámadni, és több labdát szerezni az ellenfél térfelén, melyek után gyors kontrából gólt tudunk szerezni. Ha ezt meg tudjuk csinálni, akkor abból szerintem több gólt is rúghatunk."

Az Újpest szombat délután 6 órakor fogadja a Ferencvárost a Szusza Ferenc Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik