Újpest: ezúttal a bal térd – remélik, nem súlyos Simon sérülése

Vágólapra másolva!
2018.03.20. 11:29
Megsérült Simon Krisztián, a labdarúgó NB I-ben harmadik helyen álló Újpest FC szélsője. Egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia a 26 éves játékosnak.

Simon Krisztián a Paks elleni bajnoki mérkőzésen (0–0) sérült meg, hordágyon kellett levinni. A lila-fehérek tájékoztatása szerint a bal térdében akadt probléma, azaz szerencsére nem a korábban szalagszakadás miatt többször műtött jobb térdével van gond.

A négyszeres válogatott Simont hétfőn tesztelték az orvosok, ám további vizsgálatok várnak rá. Pontos diagnózis még nincs a sérüléséről.

„Nem tudunk még semmi biztosat Simon Krisztián állapotáról, de reméljük, nem súlyos – idézi az Újpest honlapja Nebojsa Vignjevics vezetőedzőt. – Most jön egy hosszabb, kéthetes szünet, bízunk benne, hogy ez idő alatt rendbe jön.”(0–0) sérült meg, hordágyon kellett levinni. A lila-fehérek tájékoztatása szerint a bal térdében akadt probléma, azaz szerencsére nem a korábban szalagszakadás miatt többször műtött jobb térdével van gond.

A négyszeres válogatott Simont hétfőn tesztelték az orvosok, ám további vizsgálatok várnak rá. Pontos diagnózis még nincs a sérüléséről.

„Nem tudunk még semmi biztosat Simon Krisztián állapotáról, de reméljük, nem súlyos – idézi az Újpest honlapja Nebojsa Vignjevics vezetőedzőt. – Most jön egy hosszabb, kéthetes szünet, bízunk benne, hogy ez idő alatt rendbe jön.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik