Újpest: érkező a Honvédtól; a légiós szerződést bontott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.31. 16:40
null
Lukács Dániel a 2018–2019-es idényt Újpesten tölti (Fotó: ujpestfc.hu)
Pörögnek az események a Megyeri úton a nyári átigazolási időszak utolsó napján: a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a Kongói DK-beli Rossy Lubaki szerződtetése után bejelentette, hogy Lukács Dánielt kölcsönvette a Budapest Honvédtól, míg Viktor Angelov szerződést bontott az egyesülettel.

Az Újpest és a Honvéd vezetősége három napon belül másodszor egyezett meg egymással átigazolási ügyben: a kispestiek kedden a szezon végéig kölcsönvették Tischler Patrikot, míg Lukács Dániel az ellenkező utat bejárva az idény hátralévő részében a lila-fehéreknél szerepel.

Lukács az NB I előző kiírásában hét mérkőzésen lépett pályára a Honvédban, a mostani szezonban pedig öt meccsen kapott lehetőséget – mindannyiszor csereként –, és két gólt szerzett.

Az Újpest Lukács kölcsönvétele mellett azt is bejelentette, hogy Viktor Angelov augusztus 30-án közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. A 24 éves macedón futballista a tavasszal hazájában, a Rabotnicskinél játszott kölcsönben, majd visszatért Újpestre – ahol a jelenlegi idényben három bajnokin is csereként jutott szóhoz –, de mivel Nebojsa Vignjevics vezetőedző nem számított rá, végleg elhagyta az együttest.

Kisvártatva újabb távozóról számolt be az Újpest hivatalos honlapja: a 21 esztendős középpályás, Pávkovics Bence kölcsönbe a DVSC-hez került, amely a jövő nyáron opciós joggal végleg megveheti.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Rossi Lubaki
(Kongói DK-beli, SM Sanga Balende), Razvan Horj (román, Viitorul Constanta, legutóbb kölcsönben FC Voluntari – Románia)
Kölcsönbe érkezők: Giorgi Beridze (grúz, Gent – Belgium), Lukács Dániel (Budapest Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Filipovics Marko
Kiszemeltek:
Távozók: Viktor Angelov (macedón, szabadon igazolható), Souleymane Diarra (mali, RC Lens – Franciaország, kölcsön után végleg, szabadon igazolhatóként), Kálnoki-Kis Dávid (szabadon igazolható, FC Asdod – Izrael, próbajáték), Windecker József (Levadiakosz – Görögország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Pávkovics Bence (DVSC), Tischler Patrik (Budapest Honvéd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik