nemzetisport.hu 2018.08.31 16:40 Frissítve: 2018.08.31 17:34

Újpest: érkező a Honvédtól; a légiós szerződést bontott

Pörögnek az események a Megyeri úton a nyári átigazolási időszak utolsó napján: a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a Kongói DK-beli Rossy Lubaki szerződtetése után bejelentette, hogy Lukács Dánielt kölcsönvette a Budapest Honvédtól, míg Viktor Angelov szerződést bontott az egyesülettel.

Lukács Dániel a 2018–2019-es idényt Újpesten tölti (Fotó: ujpestfc.hu)

 

Az Újpest és a Honvéd vezetősége három napon belül másodszor egyezett meg egymással átigazolási ügyben: a kispestiek kedden a szezon végéig kölcsönvették Tischler Patrikot, míg Lukács Dániel az ellenkező utat bejárva az idény hátralévő részében a lila-fehéreknél szerepel.

Lukács az NB I előző kiírásában hét mérkőzésen lépett pályára a Honvédban, a mostani szezonban pedig öt meccsen kapott lehetőséget – mindannyiszor csereként –, és két gólt szerzett.

Az Újpest Lukács kölcsönvétele mellett azt is bejelentette, hogy Viktor Angelov augusztus 30-án közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. A 24 éves macedón futballista a tavasszal hazájában, a Rabotnicskinél játszott kölcsönben, majd visszatért Újpestre – ahol a jelenlegi idényben három bajnokin is csereként jutott szóhoz –, de mivel Nebojsa Vignjevics vezetőedző nem számított rá, végleg elhagyta az együttest.

Kisvártatva újabb távozóról számolt be az Újpest hivatalos honlapja: a 21 esztendős középpályás, Pávkovics Bence kölcsönbe a DVSC-hez került, amely a jövő nyáron opciós joggal végleg megveheti.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Rossi Lubaki
(Kongói DK-beli, SM Sanga Balende), Razvan Horj (román, Viitorul Constanta, legutóbb kölcsönben FC Voluntari – Románia)
Kölcsönbe érkezők: Giorgi Beridze (grúz, Gent – Belgium), Lukács Dániel (Budapest Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Filipovics Marko
Kiszemeltek:
Távozók: Viktor Angelov (macedón, szabadon igazolható), Souleymane Diarra (mali, RC Lens – Franciaország, kölcsön után végleg, szabadon igazolhatóként), Kálnoki-Kis Dávid (szabadon igazolható, FC Asdod – Izrael, próbajáték), Windecker József (Levadiakosz – Görögország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Pávkovics Bence (DVSC), Tischler Patrik (Budapest Honvéd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2019.07.22 13:30:38

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Egy éve megszüntette a szövetség a sok vitát kiváltó díjazási formát, most visszavezeti.

2019.07.20 22:15:05

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A szurkolókat napjainkban jobban meg kell becsülni, mint bármikor. Hiszen akárhány náció fiai alkothatják a kezdő tizenegyet, Liverpoolban mindig angolul, Madridban spanyolul, a Groupama Arénában, Újpesten vagy Debrecenben magyarul szól a dal.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu