Labdarúgás: Egyértelmű, hogy meggyógyulok! – Lázár Bence

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.21. 20:47
null
Lázár Bence újabb, az eddigi legnagyobb akadályt készül leküzdeni az életében (Fotó: NS-archív)
Az Újpest korábbi csatára, Lázár Bence súlyos betegséggel küzd, a 24 esztendős sportembernél leukémiát diagnosztizáltak. A tavalyi visszavonulása óta szakkommentátorként tevékenykedő Lázár a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában kijelentette, egyértelmű, hogy meggyógyul, és rövid időn belül visszatér a képernyőre.

 

„Nagyon sok üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz. Jólesik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet és a Fradit. Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak, egyértelmű, hogy meggyógyulok! Egy ideig hiányozni fogok a képernyőről, de tudom, hogy ott a helyem, és rövid időn belül ott is leszek” – jelentette ki Lázár Bence.

Az Újpest korábbi játékosa arra a kérdésre, hogy mit lehet tenni érte, így felelt.

„Minden üzenetnek, erőt adó sms-nek, kedves szónak nagyon örülök. Konkrét tárgy vagy tennivaló nincs, nekem már az is hatalmas dolog, hogy ennyien keresnek és biztatnak. A legjobban az esik, hogy mindenki tudja, mennyire erős vagyok. Huszonhárom évesen abba kellett hagynom a labdarúgást, ez fizikailag és lelkileg is annyira megerősített, hogy száz százalékban biztos vagyok benne, ez átsegít a nehézségeken. Teljesen gyógyultan térek vissza a munkába és az életbe” – mondta optimistán Lázár Bence.

Mint arra Lázár utalt, többek között a DVTK és a Ferencváros is jókívánságait küldte az Újpest korábbi csatárának, a diósgyőri klub gyűjtést is szervez számára. A magyar válogatott részéről Dzsudzsák Balázs biztosította támogatásáról a futballistát. És természetesen korábbi két csapata, az Újpest és a Nyíregyháza is szorít Lázár felépüléséért.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Lázárt leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány hete állapították meg a szomorú diagnózist az orvosok, azóta már a Sport Tv-ben sem láthatjuk a képernyőn mint a televízió szakértőjét.

Lázár 2014-ben sorozatos derékproblémái miatt, a Nyíregyháza játékosaként hagyott fel az aktív futballal.

Most azonban valószínűleg nemcsak Nyíregyházán és nevelőklubjánál, az Újpestnél (52 meccsen játszott a liláknál az NB I-ben, 13 gólt szerzett), hanem az egész országban szurkolnak neki. Hajrá, Bence!

LÁZÁR BENCÉVEL EXKLUZÍV INTERJÚT OLVASHAT A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN, MELYBEN RÉSZLETESEN BESZÉL A BETEGSÉGÉRŐL, A KEZELÉSEKRŐL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik