Újpest: a Fradi és a DVTK is jobbulást kíván Lázár Bencének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.21. 17:24
Mint ismert, az Újpest és a Nyíregyháza korábbi csatára, Lázár Bence súlyos betegséggel, értesüléseink szerint leukémiával küzd. Ennek kapcsán a Ferencváros és a DVTK is jókívánságait küldte a szakkommentátorként ténykedő fiatalembernek, utóbbi gyűjtést is szervez.

„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar” – idézi a Bors Lázár Bence Instagram-üzenetét.

„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar” – idézi a Bors Lázár Bence Instagram-üzenetét.

A SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZBAN KEZELIK

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Lázárt leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány hete állapították meg a szomorú diagnózist az orvosok, azóta már a Sport Tv-ben sem láthatjuk a képernyőn mint a televízió szakértőjét.

Lázár 2014-ben sorozatos derékproblémái miatt, a Nyíregyháza játékosaként hagyott fel az aktív futballal.

Most azonban valószínűleg nemcsak Nyíregyházán és nevelőklubjánál, az Újpestnél (52 meccsen játszott a liláknál az NB I-ben, 13 gólt szerzett), hanem az egész országban szurkolnak neki. Hajrá, Bence!

„A DVTK család tagjainál csak kevesek érezhetik át jobban, milyen érzés, amikor egy fiatal sportoló egy halálos betegséggel találja szemben magát és élete legnagyobb harcát kell megvívnia. Szurkolóink emlékeznek rá, amikor Rakaczki Bencénél 2012-ben diagnosztizáltak leukémiát. Akkor egy emberként mozdult meg a hazai és a nemzetközi labdarúgó társadalom, hogy fiatal kapusunkon segítsen. Rakaczki Bence emléke előtt is tisztelegve úgy döntöttünk, hogy a Rakaczki Bence Alapítvánnyal közösen árverésre bocsájtjuk az egyik legnagyobb ereklyénket, a DVTK 2014-es dedikált Ligakupa-győztes csapatképét. A befolyt összeget Lázár Bence gyógyíttatására ajánljuk fel” – számolt be a gyűjtésről a dvtk.eu.

„A Ferencvárosi Torna Club megrendülten értesült a hírről, miszerint az Újpest korábbi játékosa, Lázár Bence súlyos betegséggel küzd. A Ferencváros szeretne minél hamarabbi, és maradéktalan felépülést kívánni Lázár Bencének, aki élete legkomolyabb meccse előtt áll.

Bence, nyerd meg ezt a küzdelmet, a Fradi család Veled van!”
– olvasható ez már a zöld-fehérek hivatalos Facebook-oldala.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik