Újpest: Egerszegi Tamás a Siófokhoz kerül kölcsönbe a tavaszra

Vágólapra másolva!
2012.02.01. 14:01
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint az Újpest labdarúgócsapata a tavaszi idényre kölcsönadja Egerszegi Tamást a szintén NB I-es Siófoknak.

A 20 éves középpályás a 2011–2012-es szezonban 12 bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára az Újpest színeiben.

„Erre a megállapodásra a játékos fejlődése miatt volt szükség, és úgy tűnik, hogy most ez a legjobb döntés Tamás számára – idézi az ujpestfc.hu Zoran Szpisljak vezetőedzőt Egerszegi kölcsönadásával kapcsolatban. – A Siófokban megkaphatja azt a lehetőséget, ami a folyamatos fejlődéséhez szükséges. Bízom benne, hogy sok tapasztalattal tér majd vissza Újpestre."

A lila-fehérekhez kapcsolódó hír, hogy Zoran Szpisljak vezetőedző nem tart igényt Takács Zoltán szolgálataira, így a védő az NB II-es csapattal edz, és megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól.

S ha már az újpestiek B csapata: a keretből Bognár István február 8-ig a Vasasnál vesz részt próbajátékon – olvasható a lila-fehérek hivatalos Facebook-oldalán –, míg Kocsis Dáviddal szerződést bontottak.

Utóbbi játékos szabadon igazolható, a napokban két felkészülési mérkőzésen pályára lépett az NB II-es Szolnokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik