Újpest: Duchatelet visszautasította a Sportingot – Diagne keleti esélye

Vágólapra másolva!
2016.01.21. 08:53
Az Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet is megszólalt az NB I-ben ősszel 11 gólt jegyző Mbaye Diagne átigazolási ügyében. A belga sportvezető a Nemzeti Sportnak elmondta, visszautasította a portugál Sporting CP ajánlatát. 

„A Sporting valóban tett ajánlatot, ám azt már vissza is utasítottuk – így a lilák belga tulajdonosa. – Magam is olvastam, hogy másfél millió eurós vételárat emlegettek a csatárral kapcsolatban, számokról azonban nem szeretnék beszélni."

„Természetes, hogy egy ilyen jó szezon után érdeklődnek futballistánk iránt, de hangsúlyozom, egyáltalán nem célom, hogy most télen eladjuk Diagne-t. Ha távozna, pótolnunk kellene valahogyan, az pedig nem olyan könnyű manapság. Az ideális az lenne, ha a nyárig velünk maradna, utána venné meg valaki" – tette hozzá Duchatelet.

Úgy tudjuk, nem a lisszaboni Sporting ajánlata volt az első, amelyet Roderick Duchatelet visszautasított Diagne-ért, és hamarosan újabb megkeresések érkezhetnek. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy van egy török élvonalbeli csapat, amelyik érdeklődik a csatár iránt, és rövidesen ajánlatot is tehet, de Oroszországból is jöhet egy hívás...

Vagyis továbbra is erősen kérdéses, hogy a jelenleg Törökországban készülő Újpesttől külön, Magyarországon tréningező Mbaye Diagne a tavaszi szezonra marad-e a liláknál.

HOGY MI A VÉLEMÉNYE A DIAGNE-ÜGYRŐL A CSAPATTÁRS KABÁT PÉTERNEK? ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Bauer Péter
Kiszemeltek:
Chris Bonney (ghánai, Asante Kotoko – Ghána), Mihály Dávid (Csákvár – próbajáték)
Távozók: Forró Gyula (Puskás AFC), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok)
Kölcsönbe távozók: Tóth Patrik (Budaörs)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Mbaye Diagne (szenegáli, Sporting – Portugália), Gubacsi Zoltán (Szigetszentmiklós), Kecskés Ákos

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik