Újpest: Demjén Gábor fél évig a lila-fehéreké - hivatalos

Vágólapra másolva!
2010.02.22. 15:20
null
Mezcsere: Demjén (balra) az Újpestben, <br /> Sándor a Vidiben folytatja (Fotó: Havran Zoltán)
Címkék
Amint arr&oacute;l kor&aacute;bban a Nemzeti Sport m&aacute;r besz&aacute;molt, Demj&eacute;n G&aacute;bor az &Uacute;jpestben folytatja p&aacute;lyafut&aacute;s&aacute;t. A Videoton j&aacute;t&eacute;kosa a szezon v&eacute;g&eacute;ig szerepel k&ouml;lcs&ouml;nben a lila-feh&eacute;rekn&eacute;l &ndash; jelentette be hivatalosan is a főv&aacute;rosi klub honlapja h&eacute;tfő d&eacute;lut&aacute;n.

A 23 éves játékos hétfő délelőtt már a Megyeri úton edzett, és délután hivatalosan is bejelentették az átigazolását, miután a Videoton és az Újpest megegyezett arról, hogy a játékos a tavaszi szezonban kölcsönben a főváros IV. kerületében futballozik.

A középpályás számára nem ismeretlen a lila-fehér közeg, hiszen ifjúsági játékosként szerepelt az Újpestben.

A 1986. március 1-én született labdarúgó (179 cm/75 kg) Vácott kezdett el futballozni, majd 2002-ig a Vasas korosztályos csapataiban szerepelt. Ekkor Újpestre szerződött, lila-fehérben az U19-es és a juniorcsapatot erősítette.

Az Újpest utáni klubja a román másodosztályban szereplő Liberty Salonta (Nagyszalonta) volt, ahonnan másfél év után Sopronba igazolt, ahol bemutatkozott a magyar élvonalban.

A labdarúgó ezt követően két szezont töltött a Debrecenben, mielőtt a nyáron Székesfehérvárra igazolt volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik