Újpest: Dárdai felfedezettjére nem vár hosszú kihagyás

Vágólapra másolva!
2015.07.19. 11:04
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 2015–2016-os szezon első, Paks elleni bajnoki mérkőzésén nem volt a keretben Forró Gyula, aki még a szerdai edzésen szenvedett combhajlítóizom-húzódást. Dárdai Pál szövetségi kapitány felfedezettjére nem vár hosszú kihagyás, már jövő héten újra edzésbe állhat.

„A szerdai edzésen a combhajlítóm megrándult, ám a vizsgálatok szerencsére nem mutattak ki szakadást. Az orvosok és az erőnléti edzőnk három-négy napos pihenést határoztak meg. Hétfőn már óvatosan elkezdem a mozgást, és ha minden rendben lesz, akkor szerdától már a csapattal készülhetek" – nyilatkozta Forró Gyula a Nemzeti Sport Online megkeresésére.Forró Gyula a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

A balhátvéd 2014 őszén, már Dárdai Pálnál mutatkozhatott be a válogatottban, összesen háromszor szerepelt a nemzeti csapatban, legutóbb idén júniusban Litvánia ellen. Az biztos, hogy a mostani sérülése nem fogja befolyásolni a játékát a nemzeti csapatban a legközelebbi, románok elleni szeptemberi Eb-selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik