Újpest: bulizás állhat a szerződésbontás hátterében

Vágólapra másolva!
2014.09.30. 07:38
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján számolt be róla, hogy azonnali hatállyal felbontotta a kölcsönben a klubnál szereplő Dani Ponce szerződését. A Blikk úgy tudja, a fegyelmezetlen játékos sportemberhez méltatlanul készült az egyik mérkőzésre.

Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint Dani Ponce súlyosan megsértette a klub házirendjét, és olyan vétséget követett el, ami azonnali szerződésbontáshoz vezetett, ennél bővebb információval azonban nem szolgált a lila-fehérek hivatalos honlapján megjelent közlemény.

A Blikk érdeklődését többen is elhárították a témával kapcsolatban, annyi viszont kiszivárgott, hogy a spanyol csatár az egyik meccsre sportemberhez méltatlanul készült, túl sokáig időzött az egyik szórakozóhelyen, ennek híre pedig eljutott a klubvezetőkig, akik nem mentek el szó nélkül a fegyelmezetlen játékos kimaradása mellett.

A 183 cm magas, 23 éves futballista a spanyol másodosztályú Alcorcón együttesétől érkezett Újpestre, és a tervek szerint a szezon végéig futballozott volna kölcsönben a Megyeri úton. Ponce a Magyar Kupában és a Ligakupában is pályára lépett már az Újpest mezében, összesen négy gólt szerzett rövid magyarországi pályafutása alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik