Újpest: Bruno Moraes távozott a lila-fehérektől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 19:01
null
Moraes távozik a csapattól (Fotó: Mirkó István)
Az Újpest és Bruno Moraes pénteken közös megegyezéssel felbontotta a két fél között kötött megállapodást – adta hírül a labdarúgó NB I-ben szereplő lila-fehér klub hivatalos honlapja péntek délután.

A brazil támadó szerződése a szezon végéig szólt, ám a kilenc NB I-es találkozón négy gólt szerző játékos a hátralévő fordulók során kézsérülése miatt már nem léphetett volna pályára.

„Sajnos folyamatos fájdalmat érzek a DVTK ellen megsérült kezemben – idézi az Újpest honlapja a játékost. – Körülbelül egy hónapja már felvetődött, hogy nem tudok a szezonban pályára lépni, de úgy döntöttem, hogy ameddig lehet, szeretnék segíteni a csapatnak. A Pécs elleni meccs után viszont már aludni sem tudtam, így nincs értelme tovább húzni az újabb műtétet, amelyre szeretném, ha második hazámban, Portugáliában kerülne sor. Sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon jól éreztem magam a klubnál. Köszönöm a szurkolók támogatását is, őszintén mondom, megtiszteltetés volt Újpesten játszani.”

A 28 esztendős labdarúgó az őszi szezon folyamán igazolt az újpestiekhez. Rögtön az első magyarországi bajnokiján, az Eger ellen betalált, majd eredményes volt a Siófok, a DVTK és a PMFC ellen is. Utóbbi találkozó volt az utolsó meccse az Újpestben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik