Újpest: a liláknál is kiköthet a korábbi Celtic-csatár

Vágólapra másolva!
2014.12.18. 19:22
A skót Tony Watt és a holland Ronnie Stam is távozik a Standard Liege-től, és belgiumi információk szerint a két labdarúgó akár az Újpestben is kiköthet.

A korábban a Celticet is erősítő támadó, a 20 éves skót utánpótlás-válogatott Tony Watt 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára (tízszer csereként), és két gólt szerzett ebben a szezonban.Tony Watt 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára (tízszer csereként), és két gólt szerzett ebben a szezonban.

Ronnie Stam, a 30 esztendős holland védő sérülései miatt csupán két meccsen játszott a 2014–15-ös bajnokságban.

A belga internetes médiában keringő információk szerint a két játékos az Újpest mellett a Duchatelet-futballcsalád többi klubjában is felbukkanhat, de az sem kizárt, hogy máshol folytatják pályafutásukat – egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy nem a Standardban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Debreceni András (DVTK), Ronnie Stam (holland, Standard Liege – Belgium), Tony Watt (skót, Standard Liege – Belgium)
Távozók: Rodrigo Rojo (uruguayi, szabadon igazolható), Berat Ahmeti (albán, szabadon igazolható), Aristote Mboma (finn, szabadon igazolható), Jérémy Serwy (belga, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Dani Ponce (spanyol, AD Alcorcón – Spanyolország), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)
Távozhatnak: Jonathan Heris (belga, Charlton Athletic – Anglia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik