Újpest: a lilák otthon fogadhatják a riválist – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.24. 14:52
Az MLSZ Versenybizottsága megadta az engedélyt: a március 1-jén megrendezendő, Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóját a Szusza Ferenc Stadionban játszhatja le az Újpest labdarúgócsapata. Ezzel az is eldőlt: a március 4-én sorra kerülő Újpest–Ferencváros rangadót szintén saját stadionjában rendezheti meg a lila-fehér alakulat.

Korábban jeleztük, hogy a Nemzeti Sportközpontokkal történt megállapodást követően már csak az MLSZ és a hatóságok engedélyére vár a klub – most az Újpest megkapta a szövetség beleegyezését, így amennyiben a hatóságok nem döntenek másképp, nincs akadálya annak, hogy a felújított stadionban március elején rendezze az FTC elleni mérkőzést.

Mint ismert, a Szusza Ferenc Stadionban zajló felújítási munkálatok miatt az újpestiek az őszi szezonban a Vasas, majd a Kecskemét stadionjában játszották hazai mérkőzéseiket. Az MLSZ szerdán adott engedélyt az Újpestnek arra, hogy tavasszal is a Széktói Stadionban fogadhassa ellenfeleit.Korábban jeleztük, hogy a Nemzeti Sportközpontokkal történt megállapodást követően már csak az MLSZ és a hatóságok engedélyére vár a klub – most az Újpest megkapta a szövetség beleegyezését, így amennyiben a hatóságok nem döntenek másképp, nincs akadálya annak, hogy a felújított stadionban március elején rendezze az FTC elleni mérkőzést.

Mint ismert, a Szusza Ferenc Stadionban zajló felújítási munkálatok miatt az újpestiek az őszi szezonban a Vasas, majd a Kecskemét stadionjában játszották hazai mérkőzéseiket. Az MLSZ szerdán adott engedélyt az Újpestnek arra, hogy tavasszal is a Széktói Stadionban fogadhassa ellenfeleit.

Szintén a Versenybizottság határozata, hogy az eredetileg március 1-jén 14.30-ra kiírt kupatalálkozó időpontja módosult, 18 órakor kezdődik majd az összecsapás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik