Újpest: a lila-fehérek nyerték a Hefflerért folytatott harcot

Vágólapra másolva!
2010.06.24. 12:30
null
Heffler Tibor (labdával) Újpesten folytatja pályafutását (Fotó: NS-archív)
Címkék
A Soproni Ligában szereplő Újpest FC-ben folytatja pályafutását a legutóbb Pakson szereplő Heffler Tibor – tudatta a lila-fehér klub hivatalos honlapja.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a 23 éves középpályás szerződése a nyáron lejárt előző csapatánál, így ingyen igazolhatóvá vált, és az újpestiek mellett a Ferencváros is szerződtette volna.

A korábban az U17-es, az U19-es és az U21-es válogatottban is szereplő Heffler az elmúlt négy idényben 97 bajnoki mérkőzésen hétszer talált be az ellenfelek hálójába.

Heffler az Újpest második új szerzeménye a nyáron, a lila-fehérek korbban a Vasastól érkező 19 éves Bognár Istvánnal állapodtak meg. Kölcsönből két játékos tér vissza a Megyeri útra, Belgiumból Tisza Tibor, a Vasatól pedig Remili Mohamed.

„Abszolút kedvezőek az első benyomásaim, remek társaságba kerültem, és biztos vagyok benne, hogy nem lesznek beilleszkedési problémáim. A gyermekkori álmom vált valóra ezzel a szerződéssel" – nyilatkozta Heffler az ujpestfc.hu-nak.

„Sokat köszönhetek a Paksnak, de most úgy éreztem, hogy váltanom kell. Fontos volt számomra, hogy az Újpest játékosállománya az egyik legjobb az NB I-ben, itt mindig komolyak a célok, és döntő volt Mészöly Géza edző személye is. Az Újpest nívós klub, itt mindig a maximumot kell adnod, és ez sokat segíthet a fejlődésben" – tette hozzá.

 

ÚJPEST

Érkezett: Tisza Tibor (Royal Antwerp – Belgium, k. v.), Bognár István (Vasas), Remili Mohamed (Vasas, k. v.), Heffler Tibor (Paks)

 

Távozott: Kabát Péter (DVSC), Ivan Dudics (szerb, ?), Tony Stokes (angol, ?), Gary Martin (angol, Middlesbrough – Anglia, ?), Mark Millar (skót, Celtic – Skócia, k. v.), Tóth Norbert (Pápa ?), Demjén Gábor (Videoton, k. v.), Dusan Vasziljevics (szerb, Videoton)

 

Akivel tárgyalnak: Nagy István (Paks), Rubus Tamás (Békéscsaba)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik