nemzetisport.hu 2019.05.21 23:22 Frissítve: 2019.05.22 00:52

Torghelle: Nem éreztük a veszélyt; Holender, az öltönyös gólkirály

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Torghelle Sándor nyíltan beszélt az MTK kieséséhez vezető folyamatokról. A volt válogatott csatár Somogyi Zsoltnak a jó idénykezdés után a veszélyérzet hiányával, majd az öltözőben kialakuló állapotokkal is magyarázza a csapat NB I-es búcsúját.

Holender Filippel 16 gól távozik a Budapest Honvédtól. Az OTP Bank Liga társgólkirálya (aki sorozatban a harmadik kispesti első) Pietsch Tiborral nemcsak Kispestről és a mögöttünk hagyott évadról, hanem a hétvégi Magyar Kupa-döntőről is beszélgetett.

Dányi után Gáspár, avagy a győri kézisek után a soproni kosarasok élére is magyar edző került. A legutóbbi két Euroliga-sorozatban Euroliga final fourba jutó bajnokcsapat új mesterét Győri Ferenc faggatta, és az új mester arról is őszintén beszélt, hogy jövőre akár az eredményesség terhére fontos egy új, a magyar tehetségeket is bevető együttes kialakítása.

Momir Ilics abbahagyja, de nem távozik Veszprémből. A pályafutását lezáró szerb balátlövő persze éppen csúcstámadásban van, és Simon Józsefnek nemcsak a családjáról és a szerb válogatottról, a kézilabda-bajnokságban és a BL-ben rá váró feladatokról is beszélt.

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

2020.07.03 20:58:19

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Az egyik legnagyobb kihívást jelenti, hogy olyan játékosok kerüljenek ki a labdarúgó NB I-ből, akik nemzetközi szinten is piacképesek, akik a magyar bajnokságból tovább tudnak lépni.

2020.07.03 10:33:58

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Loki is vett egy Tuliót, a mexikói Kichi tényleg kicsi volt, a Fradi két (három?) légióssal a másodosztályban.

2020.07.02 21:35:34

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Lényegében nem találtunk nagy hibát nála.