Tíz csapat már nyolcaddöntős

Vágólapra másolva!
2011.12.29. 13:11
Címkék
Tíz csapat már elfoglalta helyét a nyolcaddöntőben a Debrecenben zajló kispályás M3 Outlet XI. Real Team Kupán.

Magyarország legszínvonalasabb teremtornája már olyannyira hozzátartozik az ünnepekhez, mint a karácsonyfa vagy az ajándékbontás. A bwin.com honlapján élő közvetítéssel és persze élő fogadási lehetőséggel bárki „a torna győztese" lehet.

Bár a nagy pályás bajnokságok csapatai javában a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, a lelkes cívisvárosi közönség ezúttal sem maradt foci nélkül, hiszen december 27–30. között ismét megrendezik a futballbarátok téli csemegéjét, az amatőr és profi labdarúgókat egyaránt felvonultató M3 Outlet XI. Real Team Kupát.

A négynapos rendezvényen harminckét együttes szállt harcba a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Az ország minden tájáról érkeztek klasszis játékosokkal, NB I-es ászokkal és a kispálya nagyjaival teletűzdelt gárdák, amelyek a Real Team Kupa vándorserlegért szálltak harcba a hajdúsági fővárosban. A nagy népszerűségnek örvendő sporteseményre – amelyen nemcsak a döntők napján, hanem a csoportküzdelmek során is tömött lelátók fogadják az elsőségre törő csapatokat – a belépés ingyenes, de akár otthon, a karosszékből, a laptop monitorja előtt is követhető, sőt fogadni is lehet mindegyik mérkőzésre! További információk a www.realteamkupa.hu oldalon olvashatóak.

M3 OUTLET XI. REAL TEAM KUPA
A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Füredi Söröző–Standox
Mezei-Vill FC–Szuper Divatáruház
Kohárik Kft–Koroknai Autósiskola
Labonczfa-Stabil FC–B 52
Real Team FC–F-csoport 2. helyezettje
CL Disaster–F-csoport 1. helyezettje
G-csoport 1. helyezettje–H-csoport 2. helyezettje
H-csoport 1. helyezettje–G-csoport 2. helyezettje
AZ 1. NAP ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2. NAP ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik