Szurkolók: FTC- és DVTK-drukkerek összecsapása Újpesten

Vágólapra másolva!
2017.02.06. 14:17
Egy szurkolói Twitter-bejegyzés szerint vasárnap diósgyőri és ferencvárosi szurkolók verekedtek össze a fővárosban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Nemzeti Sport Online megkeresésére azt a tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban, hogy Újpesten történt rendőri intézkedés, 12 főt előállítottak.


 

Egy éjszakai Twitter-bejegyzés szerint ferencvárosi és diósgyőri drukkerek csaptak össze vasárnap a fővárosban, az összecsapásban csaknem százan vehettek részt.

A BRFK ezzel összefüggésben a következőkről tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t:

„2017. február 5-én 18 óra 25 perckor a BRFK munkatársai csoportosan elkövetett garázdaság miatt intézkedtek több személlyel szemben Budapesten, a IV. kerületben, az Erdősor út és a Pálya utca kereszteződésében. A rendőrök a buszról leszállított emberek közül 12 főt előállítottak, és csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Az elkövetők szabadlábon védekeznek.”

Azt egyelőre nem tudjuk, mit kerestek ott a két csapat drukkerei, hogyan kerültek Újpestnek arra a részére, ahol az Újpest FC-nek és az UTE-nek is vannak pályái.

Az FTC és a DVTK vasárnap jégkorong Mol Liga-találkozón mérkőzött meg a főváros másik pontján, Pesterzsébeten, de a diósgyőri ultrák szervezetten nem járnak jégkorongmeccsekre, így aligha az a találkozó jelentette az apropót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik