Szoboszlai nem akarja alább adni; Benedek-sorozat, befejező rész

Vágólapra másolva!
2020.07.06. 22:10
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik egyáltalán nem akarja alább adni. A Red Bull Salzburg hetek óta villogó magyar középpályása az Év játékosa lett Ausztriában, és a jövőben is szeretne odafigyelni az egyéni elismerésekre is. A folytatással kapcsolatban pedig amondó: előbb kipiheni magát, aztán majd dönt... Babják Bence exkluzív interjúja.
Szoboszlai Dominik egyáltalán nem akarja alább adni.
A Red Bull Salzburg hetek óta villogó magyar középpályása az Év játékosa lett Ausztriában, és a jövőben is szeretne odafigyelni az egyéni elismerésekre is. A folytatással kapcsolatban pedig amondó: előbb kipiheni magát, aztán majd dönt... Babják Bence exkluzív interjúja.

A Nemzeti Sport éves visszapillantó sorozatában górcső alatt az élvonalból kieső Debrecen.
A hétszeres bajnokcsapat meglepő búcsújához vezető folyamatok, nyilatkozatok és házi statisztikák egy oldalon.

Benedek Tiborról szóló sorozatunk 8., azaz záró része edzői pályafutásáról szól. Állandó publicistánk, Csurka Gergely a barcelonai világbajnoki cím tükrében fogalmazza meg érzéseit a fájdalmasan rövidre szabott edzői karrierről.

Gémesi Csanádot nem érdekli a kor – ő a jövő évben szeretne a csúcsra érni. Európa-bajnok kardvívónk tudja, hogy semmi sincs ingyen, hisz a munkában, Szilágyi Árontól ma is tanul, és hasonlót várna el a fiataloktól is. Azt viszont most már nem bánja, hogy 2021-ra halasztották a tokiói nyári olimpiát a világjárvány miatt. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik