Szlovákia: Zsolnán kezd a Vidi kiszemeltje, de szívesen jönne az NB I-be

Vágólapra másolva!
2013.01.02. 15:37
Korábban már beszámoltunk arról, hogy több NB I-es csapat is felfigyelt az ősszel Kazincbarcikán szereplő Fótyik Dominikra, aki a téli felkészülést anyaegyesületénél, Zsolnán kezdi, de a labdarúgó megfelelő ajánlat esetén szívesen szerződne a magyar élvonalba.

A22 éves, magyar származású belső védő, Fótyik Dominik az MSK Zilina kölcsönjátékosaként szerepelt ősszel az NB II-es Kazincbarcikában, amelynek színeiben 12 meccsen egy gólt szerzett. ANemzeti Sport Online úgy értesült, ajátékos atéli felkészülést Zsolnán kezdi meg, de miután több NB I-es csapattól is megkeresték, szívesen szerződne amagyar élvonalba.

„Fótyik Dominikot élő szerződés köti aZilinához, és azsolnai klub vissza is rendelte őt akazincbarcikai kölcsönjátékot követően, tehát pénteken Zsolnán kezdi meg afelkészülést. Aszlovák csapat azonban nem zárkózik el attól, hogy avédő visszatérjen Magyarországra, és megfelelő ajánlat eseténa játékos is örömmel futballozna az NB I-ben” – nyilatkozta aNemzeti Sport Online megkeresésére ajátékost képviselő Sport Media Group részéről Norbert Belán.

Ajátékosügynök csapatneveket nem említett, de korábban már beszámoltunk arról, hogy aDVTK-nál, aVideotonnál és legfrissebb információink szerint aSiófoknál is szóba került avédő neve akiszemeltek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik